Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 22 maj 2011

Åsiktsvädran

Inte många dagar kvar till VUL nu. Torsdag. Som jag längtar!
Jag vill veta nu, nu, nu om det är en eller två eller fler därinne. Eller ingen... Men det tror jag abaolut inte att det är. Minst ett litet hjärta pickar därinne. Det är jag övertygad om.
Förresten, om ni röstar så påminner jag om att skriva en liten kommentar om vad ni röstade på så att ni har chans att vinna en trisslott.

Och förresten igen, RFSU verkar kliva femton sjumilakliv bakåt inom kunskap och utveckling när de nu går emot sina egna medlemmars intressen och liv. Johanna på Barnlängtan har sammanfattat det hela väldigt bra på sin blogg. Så idag är jag lite extra ledsen å mina homosexuella vänners vägar. För lesbiska är deras avståndstagande en tragedi.
RFSU suger. Hur f-n resonerar de egentligen? Och har de någon aning om vad de representerar? Just nu är står de för ren och skär idioti. Bra jobbat RFSU. Inte.
Lena Lennerhed säger att motionen om Ofrivillig Barnlöshet var för detaljerad. Det var därför den avslogs. Det är ren och skär bullshit. Motionen var inte alls för detaljerad - läs den HÄR. Då vet Lena inte ett dyft om hur det är att kämpa för att få barn. Dubbelmoralister är vad förbundsstyrelsen är på RFSU.
10-15% av alla som försöker få barn drabbas av ofrivillig barnlöshet. Det är MYCKET! Och RFSU vill inte stödja dem. De går EMOT oss istället. Så förbannat korkat! Och väldigt, väldigt ledsamt.

Kram

11 kommentarer:

  1. Problemet är väl att de som sitter och beslutar om våra liv inte själva har en aning om hur det är att vara ofrivilligt barnlös. De har en bunke ungar som de har tillverkat hemma i sängkammaren själva och tycker inte att barnlösheten är ett problem. Eller det verkar som att väldigt många tror att alla som är ofrivilligt barnlösa bara är storstadspar som är karriärlystna och bara vill ha en liten bebis för att det ser snyggt ut till lattemuggen. Och att de ska besluta hur våra liv ska bli är hur snett som helst

    SvaraRadera
  2. Ja, i många fall är det nog verkligen så. Det gör mig så heligt förbannad och ledsen. Varför kan de inte lyssna? Eller bara läsa lite bloggar om hur det är...
    Och varför i allsin dar antar inte RFSU en sån motion? Den är ju allt de står för? Och att de inte vill erkänna ofrivillig barnlöshet om man redan har ett barn tyder bara på total okunskap. Näe, fy, säger jag!
    Snett är verkligen vad det är.

    Kram till dig

    SvaraRadera
  3. De tänker bara på sig själva. Skitstövlar. Kram

    SvaraRadera
  4. Ah, blir verkligen ledsen och besviken. Trode mer om RFSU, verkligen.

    Bortsett fran det sa ser jag fram emot torsdagens rapport. Mkt roligare att vanta at andra an for sig sjalv har jag upptackt :-)

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag håller tummarna på torsdag, vännen =)!

    Tack ännu en gång för gårdagens underbara middag.
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Vad besviken man blir, riktigt riktigt dåligt... Jag trodde mer om dem.

    Det verkar som att ni hade en trevlig dag igår :) Ångrar så att jag inte anmälde mig och eftersom jag inte bor i Sthlm är det svårt att bara "dyka upp". Men det blir väl fler gånger?
    Kram

    SvaraRadera
  7. Mycket nedslående läsning. Jag hade hoppats på, eller nej förväntat mig, mer från RFSU.

    Tack för att du tar upp det här.
    Kram.

    ps. Jag har röstat nu. På mittenförslaget. :)

    SvaraRadera
  8. Tusen tack för gårdagen.
    Jag skrattade så gott i ditt sällskap=D

    Kram kram!!

    SvaraRadera
  9. Tack allihop för både medhåll och lyckoönskningar! Och gårdagskvällstack! ;o)

    KRAM

    SvaraRadera
  10. Håller med inne på denna blogg också. USELT av RSFU!!!!

    SvaraRadera