Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 28 maj 2011

FB-status

Min FB-status idag:

"Idag är det de Ofrivilligt Barnlösas Dag. Mina tankar går till alla de som kämpar eller har kämpat för det som de flesta tar för självklart: att få ett barn."

Har klippt lite från Annas FB-status eftersom jag tycker att den var så bra! (tror att det är ok, Anna?)

KRAM

11 kommentarer:

  1. Det var starkt gjort! Tack Wilda! :)

    Har

    SvaraRadera
  2. Har den gett mycket reaktioner? Eller gräver folk ner huvet i sanden?

    SvaraRadera
  3. Tack!

    Ganska omedelbart så är det några som gillar den och de flesta av dem är folk som har barn. :o)
    Jösses, det här känns som att "komma ut"... Det känns väldigt bra.

    KRAM

    SvaraRadera
  4. Tack för ditt initiativ och ditt mod, WildaMathilda! Jag har valt att dela eventet i min status, med en kommentar om vilket bra initiativ det är! Inte kollat reaktionerna än... ;) Även det att reagera på ngn annans status kan ju innebära att "komma ut".

    SvaraRadera
  5. Tack själv!
    Vad spännande att du delat med dig av eventet. Det är lite som att komma ut faktiskt.
    Ja, vet inte hur många gånger jag suttit och tvekat om att ens "gilla" föreningen Barnlängtan på Facebook. Sen tog jag mod till mig...
    Så jag förstår att det känns läskigt! :o)

    kram

    SvaraRadera
  6. Har efter tre timmar fått tre "gilla" och en kommentar, från en bekant som jag misstänker själv kan vara ofrivilligt barnlös. Lite klent tycker jag! Jaha, de flesta tycker väl antingen att det är pinsamt eller ointressant, kanske. Men vi får se, det kanske kommer fler!

    SvaraRadera
  7. Intressant!
    Jag har efter 5 timmar fått 11 "gilla" och en kommentar som är positiv. Hoppas att det blir fler. Vi får se!

    kram

    SvaraRadera
  8. Jättefint skrivet! Jag blir helt tårögd, du sätter verkligen orden på rätt plats. Jag och min sambo har genomgått en IVF och jag är nu gravid i vecka 34 :). Kul att du visade bilden på Mini :), ett stort lycka till nu, kram Sofie

    SvaraRadera
  9. Kapade delar av din FB-status och satte på min egen! Fint initiativ, kul att det sprider sig! :D Stora kramar från Flisan!

    SvaraRadera
  10. Men jag blir helt rörd. Nu har en av mina vänner på FB exakt samma status som du har! Ditt budskap har verkligen spridit sig! :)

    SvaraRadera
  11. Heej =) Tack för dina rader inne hos mej och TACK för du delade med dej av Er historia. Jag blev så gråtig när jag lyssnade, så det anar du inte. Så mycket känslor i allt detta, helt sjukt! Min resa blev inte lika lång och svår som din, men fyyyy vad jag led =( Nu sitter jag här med hela FYRA goingar, vem sjutton kunde tro nåt sånt?! =P Syrran har skrivit en liten fin förlossningsberättelse plus lite annat inne hos sej på www.stinalee.se Längst upp under fliken familjeliv finner du ett par inlägg om just oss <3 Önskar dej all lycka nu med liten i magen!! Hoppas få följa dej på gravidresan här inne =) En helt underbart vacker blogg du har förresten, me like!! Kramar från Malin, en gammal och STOLT Ivf;are.

    SvaraRadera