Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 18 maj 2011

Magbilder?

Stooor dag idag! Från vecka 6 går jag nu in i vecka 7. Eftersom jag bara varit gravid en gång tidigare och då fick missfall i vecka 6 så är det här rekord. 15% av graviditeten avklarad. Det låter mycket mer än 6 avklarade veckor... Och idag har jag inga symptom alls än så länge.

Jag har fått frågan om jag kommer att lägga ut magbilder. Så här är det: jag har en otrolig respekt för de som kämpar eftersom jag räknar mig själv som en som försöker bli gravid fortfarande. Även om jag är gravid så tar jag absolut inget för givet. Inget.
Däremot så är jag de facto gravid och måste tro på att det går bra hela vägen så jag har intentionen att försöka njuta lite av det också. Jag menar, om nu det första bebisfotot är två embryon så vore det trist att inte följa upp det hela vägen liksom. Så jag vill nog ha lite magbilder, MEN jag vet hur det känns att se sånt när man själv precis fått minus på stickan för sjuhundraelftionde gången, och eftersom det här är en blogg om IVF och ÄD och jag vill att det ska fortsätta att vara det i den bemärkelsen att andra som håller på med det ska kunna hitta input och support här, så måste jag lösa det på något sätt.
Jag tror att lösningen blir att jag lägger till en sida till bloggen där magbilder och UL-bilder läggs ut. Vill man inte se dem så behöver man inte gå in där men kan fortfarande läsa bloggen som vanligt. Visst kommer jag att fortsätta att ange symptom och andra "gravidkrämpor" på den här sidan men de ser jag som en del i kampen om att få en bebis via ÄD. En sån graviditet kan trots allt se väldigt annorlunda ut eftersom det är en högriskgraviditet. Därför kommer jag alltså att fortsätta att skriva om själva graviditeten här men, som sagt, bilder läggs på en egen sida här på bloggen (ska se om jag kan få till den idag...).
Ba' så ni vet liksom!

Förresten, är ni med i omröstningen här bredvid så glöm inte att lägga in en kommentar någonstans om vad ni har röstat på. Då har ni en chans att vinna en trisslott!

Kramas där ute!

3 kommentarer:

  1. Låter som en utmärkt lösning, ser fram emot att kunna klicka in där lite då och då :) Kram

    SvaraRadera
  2. Kanoners!
    Misstänker att när jag lägger ut den första bilden så kommer alla att säga att det syns en mage men så kommer det nog inte att vara, hahahaaa! Det är den lilla latemansmagen som syns. Den där man kan få när man inte rör på sig tillräckligt mycket. ;o)

    kramelikram

    SvaraRadera
  3. Grattis till 15 % på väg! Ser fram emot att få gå in och kika på mag-sidan.

    Kram!

    SvaraRadera