Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 10 maj 2011

Som vanligt

Just det, en liten uppdatering om hur det känns rent fysiskt idag, vill jag göra också.
Det känns inte alls, hehee... Jo, lite i brösten som vanligt. Ibland kan jag känna av lite i nedermagen, men det är inga stora saker som känns. Ibland kan det "dra till" lite grann men det är ytterst marginellt.
Illamående känner jag inte av alls idag. Jag försöker att äta sex gånger per dag så att eventuellt illamående motas bort som Olle i grind. Minnena från julens magsjuka sitter fortfarande i så starkt att jag nästan utvecklat kräkfobi. Vill absolut inte må så illa igen...

För att undvika koffein och grönt te så har jag börjat dricka varmt vatten med lite lime i (ni vet, såna där gröna flaskor med limejuice i) på morgonen och det är galet gott. Nu när det är varmt så blir det samma men med kallt vatten istället. Det är mums. Men en kopp kaffe per dag tar jag fortfarande. Gudagott.

Till mellanmål blir det blåbär med mjölk, att förtäras sittandes i solen. Mmmmmm!!

Kram

5 kommentarer:

  1. Yogite kan du ju dricka då det inte innehåller något te alls, utan bara olika kryddblandningar. Är dessutom suveränt gott att göra iste på.

    Kramar dig.

    SvaraRadera
  2. Åååh, tack! Vilket bra tips! :o)

    KRAM på dig

    SvaraRadera
  3. Har varit otroligt frånvarande på nätet senaste dryga veckan medan du fått ditt positiva besked. Super-grattis! Är så glad för din skull.

    Efter totalt sammanbrott etc... så har nu vi äntligen tagit beslutet att det är vi trots att jag inte kan få barn längre och trots att min älskade C är den tjurigaste mannen på jorden ;-) Vi bjuder på en superfin gård med en underbar skogsbit och hoppas på det bästa... (superförkortning av lång process som du säkert förstår).

    Jag tror du har två!!!! Supermånga kramar till dig och din M!!!

    SvaraRadera
  4. Vill bara tipsa om "roibos", ett rött te som inte är ett te å innehåller därför inget koffein. Finns i massa olika smaker på lösvikt å smakar gott varmt som kall.
    Maria

    SvaraRadera
  5. Tack för bra tips, Maria! Ska köpa det och testa.

    Härligt att höra, Längtan67! har ni lyckats vinna budgivningen ännu? Hoppas!

    Kram

    SvaraRadera