Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 8 maj 2011

Söndagsträffar

Oj, det blev en lång dag så jag har inte skrivit förrän nu.
Imorse träffade jag en tjej (E) som skriver uppsats om äggdonation. Det var urkul att få bli intervjuad av henne. Jag spann igång och pratade massor. Hoppas att du får ihop något, E, hihi! Annars får du höra av dig.
Sen snabbt hem igen och ta piller och såiväg på brunch (en sen sådan) med en kompis jag inte sett på ett tag. Vi satt utomhus i solen och frossade i buffémat. Mums! Hon tog två glas cava och jag skyllde på att jag hade bilen med mig. Mycket bekvämt! När hon får reda på att jag är gravid blir hon nog galet glad för min skull. Men inte ännu.
Jag har också fått reda på att en kompis är gravid i vecka 10. Både jag och bästisen har länge misstänkt att hon håller på med ivf och jo, mycket riktigt. Hon har kört på ivf. Så kul att hon har lyckats! Jag kommer inte att träffa henne förrän på midsommar men då ska hon få reda på vår graviditet först av alla. För vi kommer att vara hemma med barn samtidigt. Hoppas att hon vill leka med mig då.
Midsommarveckan går vi in i vecka 12 och istället för att smussla hela midsommar så berättar vi nog för alla då. Den helgen brukar vi nämligen fira ihop med de flesta av vårt närmare umgänge. Praktiskt att alla är samlade så får alla reda på det samtidigt.
Men det här är bara planen än så länge. Vi ska "överleva" till midsommar först. Här tas inget ut i förväg minsann.

Idag har jag inte känt av någonting. Och då tog jag ändå en 5 km powerwalk också.
Eller, jo, jag känner mig svullen i magen. Lite mer än vanligt. Buffématen borde ha lagt sig vid det här laget kan jag ju tycka, så det borde det inte vara. Jag ska se hur magen blir imorgon. Händer samma sak på eftermiddagen så misstänker jag att det har med påskäggen att göra. Tröttheten är inte lika jobbig längre även om jag fortfarande är trött då och då.

Nu ska jag få i mig lite mer mat och sen ska jag surfa runt och uppdatera mig på allas bloggar.

Söndagskramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar