Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 19 maj 2011

Toalettnatt

Natten har varit lite jobbig. Jag vaknade en gång av att det högg i magen. Min första tanke var att jag skulle ha druckit mer vatten igår. Jag mår lite illa om jag inte gör det nämligen.
Andra gången jag vaknade mådde jag illa och blev tvungen att gå upp och hänga över toalettstolen. Så nu har jag "debuterat" i gravidkräkning... Urrrk. Men det är det värt.
Nu har jag inmundigat frukost och mår illa igen. Suck. Det jag oroar mig mest för är att medicinerna jag tar inte ska stanna kvar så nu ska jag vara extra noga med att äta lite och ofta. Och testa Seaband. Och dricka vatten.

Ska jobba hemifrån idag igen. Skulle jag må okontrollerbart illa så är det lättare att vara hemma... Och så blir inte mitt tillstånd avslöjat.

Kram

5 kommentarer:

  1. Hoppas du mår bättre snart om inte annat så får du se mot målet!

    SvaraRadera
  2. Vill bara säga grattis och " så skoj " att du kräks. Min BM sa till mig att du ska vara glad så länge du kräks för då vet du att du fortfarande är gravid :-) ! Bra att du ska prova seaband, jag använde de när jag var gravid ( kräktes dygnet runt annars), ge de en tid innan du bestämmer att du vill ha de eller ej. Jag hade två par, sov med de, t om duschade med de - tog jag av de när jag skulle duscha kräktes jag! Men jag har aldrig varit så lycklig över att må så illa.
    Än en gång grattis!
    Kram Maria

    SvaraRadera
  3. Tack!
    Blir tacksam för så bra tips alla ger! Tuuusen tack! Jag ska tusan klistra fast Seaband runt armarna. ;o)

    Kram

    SvaraRadera