Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 5 maj 2011

Test

Kanske dags att beställa tester från Testlagret... Idag känner jag ingenting och efter allt kämpande så ställer hjärnan gemast in sig på att allt är kört. Lite tester då och då för att få plusset bekräftat gör nog saken bättre faktiskt. Eller inte...

kram

12 kommentarer:

  1. Fast det hjälper inte att testa sig hela tiden gumman :) Gravhormonerna kommer visa sig ett bra tag efter en eventuell utstötning. Tålamod vännen - TÅLAMOD!!!! :) Det är säkert ingen fara. Kram

    SvaraRadera
  2. Men.... Jag haaaaar ju inget tålamod! Jösses, det blir jobbiga månader framöver... ;o)

    kram

    SvaraRadera
  3. Åh vad jag känner igen det där...fatta hur ofta jag testade under första tiden få jag blödde varje dag. Jag kände oxå mycket graviditetssymptom
    under ruvtiden och sen avtog det för att komma tillbaka efter några veckor. Det är kanske naturligt då hcg:t ökar mycket under den första tiden.
    Kram,
    XB

    SvaraRadera
  4. Klart du är gravid fortfarande!
    symptomen kan gå och gömma sig fram till tionde veckan med.Det är inte helt ovanligt.tvärtom det är mer vanligt.
    Men det är skönt att ha dom så man slipper fundera.Hoppas du får fler symptom hela tiden :)

    Stor kram!

    SvaraRadera
  5. Det tror jag att det gör, hjälper alltså.

    Kram

    SvaraRadera
  6. Jag tror att det säkert kan lugna dig att testa. Men tyvärr är det ju ingen säkerhet i det, och nu när jag (och en till) sagt det kanske det inte gör dig lugn längre.. Ooops! HCG fördubblas/halveras på 2 dygn. Och det tar ett tag innan det inte syns på stickor om det nu skulle vara så hemskt att du slutade vara gravid. Det är bättre att gå på om du har blödning eller ej, och är det en större blödning förknippad med smärta sök gynakuten så tar man s-hcg och gör VUL. Typ. Men inte oroa dig i onödan! Det är inte vanligt att ha gravsymtom så tidigt. Du ÄR gravid! :)

    SvaraRadera
  7. Åååh, ni är så jäklars bra! Evelina, du har ju stenkoll!

    Tuusen, tuusen tack allihop!

    kram

    SvaraRadera
  8. Äh vad fasen testa på. Jag testade varje dag i tre veckor och ett digitalt varje ny vecka för att se att gick upp (ett sånt som visar hur många veckor man är) men blir lite galen i den här karusellen men det har man rätt att vara:-)

    Kram Wallan

    SvaraRadera
  9. Hmm, ja rent mentalt så borde jag faktiskt unna mig att se plus efter plus nu när jag sett så förbaskat många minus! :o)

    kram

    SvaraRadera
  10. Åhhhh Grattis!!! Orden räcker inte riktigt till men nu jäklar är det er tur att bli familj!!! Jaaaa, är så glad för er skull, hjärtat hoppar och glädjetårar har rullat ner för mina kinder.

    SvaraRadera
  11. Var inte orolig. Om det hade varit kört, skulle du ha kännt en himla massa. och massa ont i magen. Att du inte känner en massa hela tiden är inget negativt.
    Ta det lugnt och njut

    SvaraRadera
  12. Tack snälla, fina ni!! :o)

    Kram

    SvaraRadera