Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 7 juli 2011

Dagens tankebanor

Fy, fagelund, vad varmt det är! Och så ska det vara imorgon också. Min sista arbetsdag. Sen kommer regnet. På min semester! Så otroligt otajmat. Och irriterande.
Får väl fokusera på att läsa mycket böcker. Och tapetsera...

Idag har jag ätit godis. Inte så bra för Mini men liiite gott måste jag få synda med. När jag handlade mat så stod jag och tummade på några ostar gjorda på pastöriserad mjölk, men jag tordes inte köpa dem. Det kändes fel på något sätt. Så då blev det godis istället. Det är ju såååå mycket nyttigare för Mini! Eller kanske inte... Men gott var det.
Det är mycket kring mat just nu. Jag tänker ständigt på att Mini får i sig allt jag äter. Därför vill jag äta så nyttigt som möjligt; proteiner och vitaminer, fibrer och rätt sorts kolhydrater. Men det går ju absolut inte att leva upp till hela tiden. Godis MÅSTE jag bara få trycka i mig ibland.
Just nu längtar jag efter en stor delikatesstallrik (en sån där med ostar och torkad skinka på, ni vet) och en stor pava Bollinger champagne. Och så lite sol och goa vänner på det. Men det får bli nästa sommar...
Allra mest längtar jag efter Mini!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar