Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 31 juli 2012

Fin dag

Vi har haft finbesök från Australien och därmed har vi också flängt runt i Stockholm med omnejd för att vår vän ska få uppleva det finaste av sommarstaden. Stockholm ÄR vackert på sommaren.
Igår tog vi en tur ut till härliga Grinda. Det blev sol, bad en drink vid havet och efterföljande middag på värdshuset.
På bryggan fanns en kvinna som log vackert mot mig när lilla Mini sov mot mitt bröst samtidigt som vi tog en fördrink vid havsbandet. Kvinnan log och mimade orden "så fin" till mig och det brände varmt i bröstet på mig. Någon annan såg hur fin min lilla tjej är! Inte bara jag.
På båten hem stötte kvinnan och jag ihop med varandra i fikakön. Hon var ganska kort och tittade upp mot mig och sa "Men det är ju du! Med den fina lilla tjejen! Hon är så söt och har verkligen dina ögon. Pigga och nyfikna. Hon är såååå fin!"
Jag tappade målföret för en sekund men fann mig och hann säga tack innan vi skildes åt. En främmande människa som säger så fina saker. Ååååh, jag blir så glad!

Och, som sagt tidigare, likheten mellan mig och mitt barn sitter verkligen i betraktarens ögon...

KRAM

6 kommentarer:

  1. Visst blir man glad när man får sådana kommentarer! Och er lilla tjej är verkligen helt otroligt söt, något utöver det vanliga!

    Detta med likheter, man letar nog likheter automatiskt när man ser ett barn med sin förälder. Sedan sägs det ju att även adoptivbarn blir lika sina föräldrar. :-)

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad kul sommar verkar ni har och vilken fin människa som du träffat med på båten :-).
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Varmt och vackert är orden jag finner till detta inlägg. :)

    Kramar

    SvaraRadera
  4. Varmt och vackert är orden jag finner till detta inlägg. :)

    Kramar

    SvaraRadera
  5. Så modigt och fint gjort att säga så till dig :-) kram

    SvaraRadera
  6. Hej! Jag har inlogg o brukar läsa den andra bloggen du har som handlar mest om mini! Nu har jag tappat bort länken:o kan du skicka den till min mail så vore det jättegulligt:)
    Julia.Ankargren@hotmail.com
    Kram
    P.s. hoppas mensen kmr snart!

    SvaraRadera