Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 8 november 2012

Livets stunder

Förra ÄD-gången, när jag blev gravid, så höll jag på att få ett nytt jobb. Jag var jättenervös och tänkte fram och tillbaka eftersom jag skulle vara gravid den dag jag började i så fall.
Nu blev det inte så och jag jobbar kvar på mitt gamla jobb. Det var nog bra eftersom de inte vill bli av med mig. För att visa det så höjde de min lön med 5% under min föräldraledighet. Kanon!

Och nu, vid nästa ÄD-försök, så upprepar sig historien igen. Företaget som jag höll på att få jobb på har hört av sig igen... De har en annan tjänst där de vill ha mig. Om det går igenom så är jag gravid när jag skriver på papprena. Förmodligen, med lite tur.
Men den här gången är jag inte nervös alls. Det är livet att bli gravid. Det är så det är när en människa blir till. Vad är det att vara nervös för? Blir jag av med jobbet så överlever jag och får bygga upp mitt eget företag om inte annat. För då var inte arbetsplatsen värd mig. Om jag inte får vara kvar, alltså.
Så tänker jag den här gången. Jag orkar inte bry mig, för mitt liv är viktigast. Livet utanför jobbet, alltså.
De små fina stunderna när Mini ler mot mig. När hon kramar mig. När jorden står still.

Jag vill nog helst av allt bli egenföretagare på heltid. Då skulle jag uppmuntra mina anställda att gå hem och mysa när de har ägglossning. Hahahahaaa!
Allvarligt, man ska ta vara på livets små stunder. Ägglossningen är också en sån stund. Även om det blir mys på rutin för en del.

KRAM

2 kommentarer:

  1. Jag hade påbörjat vårt syskonförsök när jag fick nytt jobb. Fem veckor efter att jag hade börjat där var jag tvungen att berätta för min chef att jag var gravid (eftersom jag mådde väldigt illa). Som tur var blev han bara glad och påbörjade en process för att omvandla min tidsbegränsade anställning till en tillsvidaretjänst:-D. Tack för sådana chefer!
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Om du blir egen företagare så vill jag helt klart jobba hos dig, det hör jag ju! gå hem och mysa vid ägglossning är ju perfa! ;-) Glöm inte att uppdatera min blogg i din blogglista nu när jag bytt adress. Kramar

    SvaraRadera