Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 25 november 2012

Nej, David.

Blir såååå besviken.....
I ena örat (sitter och håller på med annat medan tv:n står på) hör jag David Hellenius fråga/diskutera om Viktoria Silvstedt inte funderar på att bli mamma snart.
Så GÖR man inte. Man frågar inte någon sånt. Allra minst i tv. Och inte ens om en person är "offentlig". Att få bli mamma kan vara en väldig kamp som är ytterst privat.
Fan, David. Du som är så bra! Nu får du tänka till lite så du inte gör om samma misstag. Om nu inte Viktoria har i förhand godkänt en sån fråga i och för sig....

Kram ändå

5 kommentarer:

  1. Jag läste en intervju med henne i veckan där hon pratade just om att hon verkligen ville ha barn snart, så hon har nog "godkänn" detta spörsmål...

    Kram

    SvaraRadera
  2. Såg oxå detta program och reagerade inte över frågan, det är ju en rätt naturlig fråga. Även om vi kämpar så gör inte alla det..
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, det är många som inte reagerar, men däremot så tycker jag att det inte är en naturlig fråga. Det är ju så att många ställer den, och med inget ont i sinnet, men den är inte naturlig.
      I mina ögon är den inte alls så trevlig. Det är som att fråga någon hur mycket pengar han/hon har på banken, tycker jag. Eller fråga hur ofta man ligger. Och när, typ.
      Oavsett om man kämpar eller inte, så tycker jag inte att man frågar något så privat. Att försöka få barn är det mest privata som finns.
      Så det har inte bara med om man kämpar eller inte. För min del så frågar man inte alls. Det är en ren privatsak om man försöker bli med barn eller inte.

      Men jag tror att hon förmodligen har godkänt en sån fråga i förväg.

      Kramar

      Radera
  3. Åh nej vilken tabbe! Vad svarade hon? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kommer inte ihåg ordagrant, men det var det lite lagom undvikande svaret om att hon vill och att hon tänker på det. Typ.

      Kram

      Radera