Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 16 oktober 2012

Gynbesök

Var på gynbesök idag. Äntligen.
Den stora cystan är borta. Just nu är det bara normala "ägglossningscystor" där: några fjuttiga folliklar och en ny, mindre, cysta på 2 cm. Min gyn tycker inte att den ska påverka på något sätt så hon menar att vi ska köra på behandling vid nästa mens.
Jag vet att AVA kommer att tycka annorlunda... Eller, jag tror det i alla fall.
Så nu är frågan, ska jag meddela dem att allt ser bra ut och att vi kan köra på, eller ska jag meddela att det är en mindre "ägglossningscysta" (enligt gyn så kan såna komma och gå hela tiden, precis som den jag hade innan)? För meddelar jag det så blir det nog en ny väntan...
Som sagt, gyn (som är har lång erfarenhet av IVF och obstretik) tycker att vi ska köra på så jag vill gärna gå på hennes linje.

När jag läser vad jag har skrivit så ser resonemanget helt galet ut, men jag hoppas att ni förstår. Klart att jag vill att allt ska vara ok och att jag borde lyssna på vad AVA säger också. Men jag vill ju så gärna....

Får se vad de säger.

Kram

2 kommentarer:

  1. Va härligt att den stora cystan var borta och att det såg bra ut på UL. Eftersom gyn tycker ni ska köra så hade jag nog tänkt att .. Det de inte vet har de inte ont av.. Stort Lycka till! Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Ja, eller hur? Jag tänker lite likadant... Men å andra sidan så drabbar det ju mig om det inte funkar....
      Hm, men det är nog en risk jag kan stå ut med. Det känns så i alla fall.

      Kram

      Radera