Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 7 april 2011

Att tacka en ängel

Och så vill jag än en gång slå ett slag för att vara äggdonator och samtidigt be mina kära med-kämpar-systrar som är i samma sits som jag (beroende av en donator) att besöka Elin HÄR och ge henne ett varm tack för hennes fantastiska insats! För utan hennes och andra tjejers hjälp så skulle vår dröm om ett barn ALDRIG vara i närheten av en verklighet. Vilka människor. Änglar.

TACK till Elin och alla andra som donerar ägg!

kram

2 kommentarer:

  1. Nämen åh, att du tackar MIG? Jag har ju inte gjort något stort liksom. Det är du och dina kämpande medsystrar som gör det stora, genom att orka kämpa på som ni gör!

    Tack själv för en bra och lärorik blogg. Dina inlägg har under hela vägens gång peppat mig att fortsätta och fått mig att minnas varför jag gjort det här. Det känns toppen att få ha varit en liten droppe i detta stora hav av hopp & förväntan! Många kramar till dig, jag håller mina tummar SÅ hårt för er skull!

    SvaraRadera
  2. Hahahaa! Jo, du gör ju faktiskt något galet stort! Inte för mig personligen men för ett par och även äggdonationer i allmänhet. Du skriver dessutom om det på ett himlans bra sätt att det är lätt att ta till sig.
    Och bilden med dig och din kompis från äggplocket var bara helt underbar! Ser ut som en lycklig fylla, hihii! Ler bara av tanken på den bilden.

    Tuuuusen tack! :o)

    SvaraRadera