Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 15 augusti 2010

Anonym

Herregud, vad kul jag hade igår. Hoppas att gästerna hade det också...
Jag festade till det ordentligt och måste erkänna att jag faktiskt har huvudvärk idag. Det är det absolut värt! No more alkohol nu. Nu ska jag vara städad en låååång tid framöver (förhoppningsvis). Skönt.

Det är nu bara 22 dagar kvar. Drygt tre veckor!! Det är ju inkentinken!! Så otroligt spännnande!

Har funderat på om jag ska fortsätta vara anonym här på bloggen och inser att jag nog ska vara det. Dels för att jag och min man vill vänta lite med att basunera ut att vi försöker få barn för att undvika alla frågor. Vi vill ta det här i vår takt eftersom vi tycker att det stundom är ganska jobbigt. Speciellt när vi misslyckas i våra försök. Då har vi inte orkat med så mycket frågor.
Men en stor anledning är nog det här med jobbet för min del. Utan att gå in på detaljer så är det lite pikant att meddela att jag försöker att bli gravid just nu. Så det får vänta lite helt enkelt. Vi fortsätter att vara anonyma här på bloggen ett tag till.

Däremot har jag nu skapat en mailadress om någon har frågor eller bara vill höra av sig till mig angående äggdonation eller annat som är relaterat till den här bloggen:

wildamathilda@hotmail.se

Där behöver jag inte vara lika anonym och det känns bra.

Nu ska jag dricka massor vatten och njuta min sista baksmälla. Hahahaa!

Kram på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar