Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 28 augusti 2010

Dejt?

Nu har jag funderat en del på en sak som jag inte riktigt kan släppa. Jag behöver lite input och åsikter från er helt enkelt!

Det är så här:
Sedan jag och min man började fundera på ÄD så tycker jag att det finns så lite info därute. Det finns liksom ingen att fråga. Det enda forum jag hittade var på Familjeliv.se och det känns fortfarande inte helt bra. Jo, och så Barnlängtan också så klart.Jag vill liksom bolla och diskutera känslor och mer praktiska frågor och det blir svårt på FL ibland.
Den här bloggen är ju främst till för mig och för de som är intresserade av ÄD och kanske söker, precis som jag, mer information (både rena fakta och känslomässig info).

Därför har tanken slagit mig att jag och ni som läser här för att ni själva funderar på ÄD eller för att ni också bestämt er för att genomgå en äggdonation eller för att ni kanske t.o.m. är donatorer, kanske skulle ses någon gång? Skulle inte det vara ganska kul och samtidigt kännas ganska skönt att få träffa folk som er själva och bolla era undringar och känslor med?
Visst, jag har min man som jag så klart pratar MASSOR med men han är ju precis som jag en novis på det här. Det skulle vara kul att få prata med andra om samma saker. Få jämföra sina känslor, få info om olika kliniker, få höra andras historier om IVF:er och ÄD, och bara få bekräftat att man inte är dum i huvudet eller ensam om sina knasiga tankar man har ibland. Tycker inte ni det?
Jag tycker det.

Därför undrar jag till en början hur många som skulle tänka sig att ses? Ni kan väl lägga in en kommentar här eller maila på min mailadress högst upp här i bloggen så får jag ett hum om hur många vi kan bli? Sen bestämmer jag ett datum lite länge fram i tiden (kanske i slutet på september eller i mitten på oktober) så att alla kan hinna planera in en träff, och sen ses vi helt enkelt! Jag letar reda på ett fik mitt i Stockholm någonstans så att det är lätt för de flesta att ta sig dit. Stockholm väljer jag för att jag bor där i krokarna. Och bor man inte i Stockholm så är det ju urkul om man kan vara med ändå! Alla är välkomna!

Så vad säger ni? Är mitt förslag uselt så behöver ni inte säga det för då blir jag så deppig, hahahaaa! Men vill ni ses så skriv en rad!

Kram på er!

PS. Jag har i alla fall fått en tjej som visat intresse redan nu! Så vi är i alla fall två redan nu. D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar