Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 13 augusti 2010

Drömmar

Det är nu bara 24 dagar kvar. Det pirrar i magen!

Kräftskiva på lördag och sen blir det ingen mer alkohol. Förhoppningsvis på ett år. Typ.
Ju närmare vecka 36 vi kommer, desto mer nervös blir jag. Nervös för att det inte ska gå bra. Jag har t.ex. börjat att drömma en hel del om ÄD.
Inatt drömde jag att de visade en ung tjej på nyheterna på tv. Hon var unik, den enda i sitt slag, som blivit till via ÄD och inte hade några defekter. Precis så, "defekter"... Jag drömde att jag blev alldeles kall och tänkte "vad har vi gett oss in i".
Skönt att det bara var en dröm.

Jag har också drömt att jag blev sur på ÄD-läkaren för att hon inte stimulerat donatorn ordentligt eftersom hon bara hade två ägg av ytterst dålig kvalitet.

Ni ser, en äggdonation må handla om en liten cell men för oss mottagare betyder det så otroligt mycket mer. För oss är det STORT.

Kram

3 kommentarer:

  1. Hej!

    Hittade hit genom att googla på Dr Härkönens namn. Vi har en son efter lyckad ÄD. Fick tillbaka ett tidigare fryst embryo idag, men det hade tappat 2 celler & hade bara 2 kvar- så chanserna att det blir bebis är mindre. Om det inte går vägen så ska vi göra ÄD på AVA i Åbo. Vi har redan varit på ett första möte & träffade då nämnda läkare. Jag vill bara önska dig varmt Lycka Till! Ska kika in här igen sen & hoppas få se att du har en blivande bebis i magen! Kram från en annan ÄD- Mamma :-)

    SvaraRadera
  2. Men åååh, så kul! Och tusen tack!
    Vad roligt att ni lyckades första gången i alla fall. Jag hoppas innerligt att det går vägen andra gången trots lite sämre chanser.
    Och hoppas verkligen att du kikar hit igen och uppdaterar mig hur det går. Så spännande!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej igen!

    ÄD- Mamman här igen, Jessica heter jag ju- tråkigt att vara 100 % anonym :-) Tack för dina ord. Jag kommer absolut kika in igen & berätta hur det går, men ffa se hur det går för er! Jag tror att vi kommer få en liten till via AVA Åbo, en känsla jag har. Så jag ser fram emot att läsa hur ni har det på AVA i väntan på er lilla guldklimp! Sköt om dig, inte alls långt kvar för er nu! Kram

    SvaraRadera