Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 20 augusti 2013

Storleken

Så här: av alla "svenniga" saker som jag och Fina M gillar så är det mackor.
Fina M gillar köttbullemackor med rödbetssallad och jag gillar verkligen räkmackor. En dåligt gjord räckmacka bevisar att stället där den inmundigas är ett skräpställe. Likaså om de kostar mer än de smakar, d.v.s. är svindyra och pyttesmå. Enligt mina regler, hehe.

Så nu när jag sitter här, dödstrött efter att ha gått upp kl 5 för att hinna med tåget (att bo i skärgården har sina nackdelar), blivit galet försenad (dök upp till lunchen...) och bara tänkt på Minis dagisinskolning som pågått sedan mitten på förra veckan, så har jag beställt upp en räkmacka och ett glas vitt till rummet. Jag ska lyxäta framför tv:n i sängen (jodå, rena, gosiga hotellakan). Och sen göra ansiktsmask.
Åter till räckmackan. Den är verkligen värd ett eget inlägg för sjutusan, vad god den var! Jag är förvånad eftersom det är en hotellmacka och hur bra brukar de vara, liksom?
Men störst intryck den gjorde på mig var faktiskt storleken. Ett dolt rågbröd i botten och en JÄTTEHÖG med räkor. Goda sådana.
Minilyxen infann sig.
Göteborg kan sina räkor. Gött.



Kram

2 kommentarer:

  1. Njut av ledigheten nu OCH av räkmackan den var säkert supergod blev sååå sugen nu.Du har varit min tröst/stöttepelare på avstånd genom mitt ÄD försök i på gamla AVA Riga som lyckades på första försöket-är gravid med tvillingflickor i v 23.Sköt om dig.Kram

    SvaraRadera
  2. Åååh, underbart! Grattis till graviditeten!
    Och tack!

    Kramar

    SvaraRadera