Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 21 juni 2011

Kallelsen...

Ett bevis på att vår första BM var dålig är att hon sa att vi skulle gå hos spec.mvc på ett helt annat ställe än dit vi fått kallelsen till. Suck! Vi har alltså fått en kallelse utan att veta att det är det stället som är spec.mvc.... Vi som undrade så varför vi ska besöka BB redan nu, hahaa! Det är de som sköter spec.mvcn.
Skönt att ha fått det utrett. Pinsamt. Vår nya BM tycker nog att vi är förvirrade. Hej, inte vårt fel i alla fall.
Vi ska dit nästa vecka, den 30/6, så då ska jag be om blodprov för Fragminet. Jag vill fortfarande att AVA ska sköta den biten. Hoppas att det inte blir tjafs om det. Men det tror jag inte.

Jösses, så skönt att det blev klargjort. Nu får jag helt enkelt äta upp mitt gnäll om att kallelsen inte kommit och hur långsamt det gått. Skäms på mig! Nej, förresten, skäms på den första BM som sa fel saker. Men hon är ju ute ur bilden nu så nu ska nog allt flyta på igen.
Och en eloge till nya BM som svarar på mail och kollar upp saker så fort! Toppen-BM!

Och imorgon går jag in i vecka 12! då blir det en magbild under "Gravidbilder" ovan.

Kramas där ute!

3 kommentarer:

  1. Svarar på mail? Herregud, såna finesser har de inte upptäckt på mitt sjukhus. Telefontid mellan 8-12, och efter 9 är kön full. :-/

    SvaraRadera
  2. Kul med magbilder förresten!

    SvaraRadera
  3. Ååh, då har jag det rentav lyxigt, alltså?! Kul! För mig alltså...
    Mail vore ju jättesmart om de använde. Då kan de svara under dagen iställer för på en viss tid. Måste bara underlätta? Du får tipsa dem, hihi!

    Kram

    SvaraRadera