Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 14 juni 2011

UL bokat

Eftersom vi blev besvikna över det uteblivna ultraljudet igår så har jag nu bokat in ett UL hos Mamma Mia istället. Den 30/6 får vi se Mini och förhoppningsvis ser allt ok ut då också. Så nu följer två veckors längtan...

Kram

4 kommentarer:

  1. bra att du fixat UL! vad olika det verkar vara beroende på var man går. vi gjorde UL i v 8, 9, 12 till en början. är ni inte inbokade för KUB-test. det ska man tydligen göra runt v 12 om jag nu kommer ihåg rätt.

    SvaraRadera
  2. Jo, du kommer ihåg rätt! :o) Fast vi tänker inte göra KUB-test. :o)
    Men det är märkligt att man inte gör UL förrän i vecka 18 i Sthlm (om man nu inte gör KUB). Jag tycker att det låter jättesent. Och varför just i v.18?

    Kram

    SvaraRadera
  3. men även om man inte vill göra KUB ur "riskperspektiv" så är det ju en möjlighet att kolla in bebben! det var mkt så vi tänkte, inte att det var så stor fara med nuffrorna. är det inte så att i v 18 är organ o lemmar utvecklade? men visst, det är ju jättesent.

    SvaraRadera
  4. Hahahaa! Det har vi inte haft en tanke på. Vad smarta ni är! Fasiken, varför tänkte vi inte på det? Suck... Fy, så irriterrande att vi inte använde våra små grå!
    Paltkoma, nu får du lova att kliva in här och styra upp lite. Säg till när jag inte tänker!! ;o) Tack!

    Hmm, ska nog boka KUB imorgon!

    Kram

    SvaraRadera