Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 5 juni 2011

Status

Aah, ännu en ledig dag! Jag tror jag är gjord för att vara ledig, hihi.
Igår kväll gled vi över med sallad och pizza till bästaste bästisen som satt hemma själv med småtjejerna. De underbara småtjejerna. Det är verkligen ren underhållning att träffa dem. Hennes goa man, som också är en nära vän, dök upp lite senare.
Vi pratade om allt möjligt och bestämde att vi åker på semester ihop nästa vinter. Då är Mini ett år. Det känns overkligt att tänka så men det är härligt att KUNNA tänka så. Befriande att kunna se framåt och unna sig att vara positiv. Det är ju så galet lätt att vara alltför nervös över att det ska gå åt skogen med allt efter allt kämpande.

Hur mår jag då? Lergigan comp är numer min bästa vän. Jag mår inte illa längre och jag behöver inte Seaband heller. Det är helt fantastiskt skönt! Det drar i nedermagen en del. Igår högg det då och då i högra sidan av nedermagen, lite närmare ljumsken, men jag oroar mig inte. Inte ännu i alla fall.
Till sist har jag ont i brösten. Som vanligt. De är stora och ömmar och de gånger det är jobbigast är när jag vill sova på magen. Ibland går det bara inte.

Idag blir det en del slipande i kontorsrummet. Vi måste få det färdigt så att vi kan börja med Minis rum någon gång... Vi måste bara enas om en bra tapet också.

Kramas!

2 kommentarer:

  1. Det var ju för väl att tuttarna är i vägen så att du inte ligger på mage och sover. Schyssta klubben att sova PÅ Mini liksom ;o) Kram

    SvaraRadera
  2. Så himla mysigt att kunna få sitta och planera framåt. Istället för detta harvande att klara av att ta sig igenom dagen och fördriva tiden med maniskt googlande efter nya rön. Gud så jag längtar efter det. Härliga tider.

    Toppen att du fått bukt med illamåendet! Big boobs är en plåga när de ömmar. Kanske du ska uppfinna en stötdämpande BH med inbyggda airbags? Fast det finns säkert redan.

    Kram!

    SvaraRadera