Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 30 juni 2011

Teater

Något av det bästa jag vet med sommaren i Stockholm är alla människor som ständigt rör sig utomhus. Stan lever på sommaren och det vibrerar av liv så fort man närmar sig vatten. Och det finns det ju en del av här i stan. Det är så härligt! Allas bad och picknickar vid vattenbryn och parker. Och tröttnar man på folk så går det fort att ta sig ut till ensamheten någonstans i skärgården. Underbart!
Något mer som kag tycker om väldigt mycket är Parkteatern som ger gratis föreställningar utomhus hela sommaren. Idag lurade jag Fina M till Rålambshovsparken där jag hade dukat upp picknick vid teateruppsättningen. Vi var där 1,5 timmar innan för att få bra platser. Vi åt och njöt i det fina vädret. När föreställningen började var det knökfullt. Arenan, eller snarare amfiteatern, hade säkert ca 600-700 besökare. Alla satt överallt!
Tänk vad härligt, folk sitter och äter lite och delar en flaska vin och sen sitter alla där i tysthet och njuter gratis teater. Och det är olika framträdanden under hela sommaren. Musik och dans också. Så otroligt trevligt och alldeles, alldeles gratis. Det vill jag tipsa alla om.

Sen åkte vi hem mätta och glada.

Ktam

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar