Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 15 april 2010

Koppla bort

Sju dagar! Bara sju små fjuttiga dagar kvar så sitter vi där på AVA.

Nu har jag inte skrivit på några dagar. Jag gav mig själv datorledigt. Tänkte att eftersom jag sitter vid en dator hela dagarna på jobbet så får det räcka ibland. Mina stackars ögon måste få vila lite då och då. Och så behövde jag få ett bord omålat. Det går inte att göra om jag ska sitta vid en dator också. Sååå långt sträcker sig inte min simultankapacitet.

Här hemma är det mest längtan och väntan som gäller. Jag vill inte prata om IVF:er och äggdonationer. Jag vill bara till Åbo. Så det kanske också är ett skäl till att jag inte skrivit här på några dagar, jag kopplade bort helt enkelt.
Det är faktiskt något jag kan rekommendera för tiden går otroligt fort då, hahaha! Helt plötsligt så är det bara sju dagar kvar, inte tio. Underbart!

Idag har jag förresten löneförhandlat också och det gick sjukt bra. Min chef är bäst. Så nu ska jag boka in en sån där ansiktsbehandling jag gick på för sjuhundra år sedan som var dyr men helt fantastisk. Här ska firas!
Innan jag gick in i möte med chefen så ringde jag en gynekolog här i Sverige, efter ett tips från en annan ÄD-tjej, för att fråga om han/hon kan hjälpa till vid vår ÄD. Jag hade först tänkt att använda mig av "min" gynekolog men av ekonomiska skäl så kikade jag efter någon annan. Den här kan hjälpa oss! Så nu har jag inte bara höjt min lön utan sparat in pengar åt oss också. Vilken ekonomisk dag!

Så nu ska jag koppla på igen. ÄD-snurran har börjat på riktigt. Tjohooo!

Kramas, kramas, kramas allt ni kan!

3 kommentarer:

  1. Sju dagar är inte långt. Nu är det ju verkligen nära för er. Vad roligt!

    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  2. Tur det går båt till Åbo!! Med tanke på flygläget!

    SvaraRadera
  3. Tjohoo! Snart så...

    Prisa båtbolagen! :o)

    SvaraRadera