Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 21 april 2010

Speciellt

En ynka dag kvar!! Om en halvtimme imorgon bitti är det dags. Då börjar det "på riktigt".

Idag jobbar jag hemifrån. Jag har ingen aning om hur det ska gå till eftersom jag helt saknar fokus på jobbet idag. Jag är helt enkelt lite överexalterad. Och det är bara härligt, hahahaa!

Tänk, det är nästan ingen som vet om att vi jobbar så för att få barn. Min bror med sambo, min bästis med make och min svärfar med fru. Det är alla.
Jag funderade lite på hur det kan bli om vi nu får barn. När folk får veta att vi genomfört en äggdonation. Jag tror att det kan bli en liten insikt för en del.
Nu kretsar ju som bekant inte universum kring mig och min man, men ändå.
En del kanske kommer se det som att allt i livet inte är självklart. Och en del kommer att skämmas när de inser hur det betett sig eller vad de sagt under den period vi kämpat i tysthet.
Sen finns det säkert de som kommer tycka att att det är något fel på oss eller att jag inte är den "riktiga" mamman. För så tänker en del.
Men det spelar ingen roll, för allt sånt där har vi redan gått igenom och diskuterat. En ÄD är en av de mest planerade graviditeterna. Med tankegångar som inte är i närheten av en vanligt planerad graviditet.
Det gör att det känns speciellt. Som något extra unikt. Vi känner oss speciella.

Det känns jäkligt bra.

Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar