Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 20 april 2010

Två

Två dagar kvar! Eller typ, nästan, liksom en... Om man räknar som jag VILL räkna.

Jag har sjukt ont i huvudet och det är tungt när jag andas. Inte bra. Det känns som en konstig förkylning ungefär. Jag kanske har fått lunginflamation men det struntar jag i. Jag SKA till AVA. Hehehee.... Jag får väl kila över till vårdcentralen imorgon bitti för att kika på lungor och förkylning. För säkerhets skull, menar jag. Jag kan inte med gott samvete kliva in på en fertilitetsklinik med dunderförkylning eller lunginflammation, där folk sliter som djur för att hålla sig friska och krya för att få till ett litet barn. Det känns fel. På något sätt.
Oroa er inte, jag vill inte smitta någon!

KRAM

4 kommentarer:

  1. Två dagar kvar är ju ingenting!

    Hoppas inte du har lunginflammation. Om du har det så får du nog antibiotika och det brukar hjälpa snabbt.

    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  2. Ja, jag funderar på allvar att gå till vårdcentralen imorgon bitti. Känner mig urkonstig i lungorna.

    kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Klart du får räkna som du vill! :)
    Det är din fulla rätt.
    Man får alltid räkna som man vill.
    Det är standard. ;)

    Jag hoppas att du är superfrisk och att det du känner är din kropp som ställer in sig på att ta emot lilla fröet. (Kan det inte vara luftig stress bara? Jag kan få tungt att andas när det är mycket omkring. Det är en vanlig åkomma då. En av de första.)

    Jättebra att kanske kollar upp det ändå men jag gissar på tryck övre bröstet-tungt som att man inte får tillräckligt med syre-typ?
    Känns litet som att någon som trycker där?
    Prova sätt dig ner, lägg handen på magen och andas djupt och slappna av. Går det övre då..så behöver du andas litet djupare en stund till. :)

    Antibiotika är jättebra om man vill bli gravid. Jag brukar bli gravid när jag äter det. Det slår ut p-piller. Jag har lagt märke till att har jag blivit gravid de flesta gånger när jag ätit piller och utan piller med. Fler av mina vänner med..Så skulle det vara så -så kanske det är nyttigt med litet penicillin :)

    Sänder lyckotankar till dig.

    SvaraRadera
  4. Hahahaa! Vilken bra idé! Nu VILL jag verkligen ha antibiotika. Så att jag kan bli gravid, hihii!

    Äsch, jag hostar ju också. Konstig, djup hosta. Men bara ibland. Skumt.Men det borde gå över om jag bara tar det lugnt. Nu ska jag ju vara ledig i fyra dagar så jag ska verkligen vila, vila, vila.

    Tusen tack för lyckotankar och tips!

    SvaraRadera