Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 29 april 2010

Sorry

Jag har syndat och inte varit här sedan i måndags! Saknar bloggen när jag inte går in här dagligen. Beroende helt enkelt.

Nu är det mest jobb i min skalle men jag hade tänkt att börja springa igen nu. Nåt virus som har satt sig och irriterar luftvägarna har satt lite stopp för sånt nämligen. Men nu blir det nytt försök.

Får jag en stund över på jobbet så kikar jag i kalendern och räknar lite dagar fram till ÄD om den skulle ske i juni. Och drömmer mig bort lite. Jag tror att det är nyttigt. Få räkna dagar och längta. Åh, vad jag hoppas att det går vägen!
Jag vill berätta för hela världen vad vi håller på med också. Det känns som när man har köpt världens finaste present till någon. Så fin att man inte kan hålla sig utan vill berätta på en gång vad man införskaffat. Men för överraskningens skull så håller man sig.
Precis så känns det för mig.

Måtte tiden bara flyga fram!

Många kramar till er där ute

3 kommentarer:

  1. hej igen
    hur länge har ni ståt i äd kö??

    SvaraRadera
  2. Var rädd om luftvägarna om de är irriterade av något virus. Jag joggar också ibland och då brukar mina luftvägar bli irriterade av att bara ha joggat. Och det behöver inte vara den kalla årstiden.

    (Det var inte jag som ställde ovanstående fråga om äd kö).

    Trevligt att du saknar bloggen när du inte varit inne på ett tag. Själv går jag in någon gång nästan varje dag och kollar om du har skrivit något. Det är alltid trevligt att läsa det du skriver.

    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  3. Tack Tabasco!
    Om du inte vill gå in och kika i "onödan" så kan du också använda RSS-funktionen. Då får du ett meddelande om när jag lagt ut något nytt.
    Det är så kul att du läser! Alltid trevligt.

    Vi anmälde oss i kön den 19:e februari i år (om jag minns rätt). Då fick vi reda på att väntetiden är ca 4-5 månader vilket ju stämmer ganska bra.

    Kram

    SvaraRadera