Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 18 februari 2011

Aleris sämst i empiriskt försök

Så ringer husläkarna upp fina M och ger oss ett blankt nej. För att de anser att behandlande klinik ska skriva en remiss.
Spån. Helt fel anledning. Nu är de bara obstinata. Varför vi vill ha vår blodgrupp fastställd kan bero på fler saker än så.

Jag säger det igen: Aleris är sämst.

Nu ska jag lämna det och gå vidare.

Kram

4 kommentarer:

  1. Oj, jag har inte läst din blogg på typ en dag. Vilken berg och dalbana!

    Visst är vår fantastiska sjukvård underbar. Tänk om vi skulle vi sjuka "på riktigt" vad händer då?

    vi löste Riga genom att åka dit och träffa dem och lämna alla prover, annars hade vi garanterat få gå igenom samma cirkus som er.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ibland funderar jag på att skriva en bok om alla sjuka turer, tjockskalliga regler, tillknäppta doktorer på höga hästar, åldersdiskriminering och den helt vansinniga orättvisa vi som frekventerar barnlöshetscirkusen får erfara.

    Kanske vore något för tv-programmet PLUS att kasta i soptunnan? Kom igen då Janne J om du törs - här har du ett riktigt saftigt stycke orättvisa att bita i.

    God fredagskväll på er alla och grattis för väl utförd jakt på Blodprovet!

    SvaraRadera
  3. Hahahaa!
    Ja, jösses vilken cirkus. Visst hade vi kunnat lägga ner och gå till Strandkliniken på en gång men ibland vill jag att det ska vara rättvist och när jag VET att jag har rätt, ja, då blir jag sur... Och nu kom det lite väl olägligt alldeles för tätt inpå misslyckade försök. Orken tröt och jag ville ha rättvisa. Inte helt bra när allt strular då.

    En bok vore nåt, Kalimero! Och tänk om man kunde få med sig en journalist som går till botten med det här kring ÄD istället för tramsprogrammet so SVT gjorde. Åh, så bra det skulle kunna bli!

    Ha en bra fredagkväll!
    Kram

    SvaraRadera
  4. Helt sjukt att man kan blir nekad att få veta sin blodgrupp!! HELT SJUKT!!

    SvaraRadera