Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 1 februari 2011

Skojmail

Jag har fått årets roligaste mail, tvåspråkigt dessutom:

"Hello sweetie

My name is Judy, i am 25yrs old, i'm a free minded, open hearted girl, i like to take life as easy as i could, i'm one of the few that still believes in friendship,love, trust and signs, am very much single and ready to mingle. was browsing through the internet and came across your contact believe me i like what i see and i am attracted to you, it will be my sincere pleasure to be your friend if you don't mind, i hope you will not take my request for granted, feel free to email me, i will appreciate it if you can send me some pics to my private email address, i look forward to hear from you soon.
Take care.

Judy.


Hej sötnos

Mitt namn är Judy, jag 25yrs gammal, jag är en fri sinnad, öppen hjärtad tjej, jag vill ta livet så lätt som jag kunde, jag är en av de få som fortfarande tror på vänskap, kärlek, tillit och skyltar , är mycket enkel och redo att mingla. var du surfar genom internet och kom över din kontaktlista tro mig jag gillar vad jag ser och jag är attraherad av dig, blir det min uppriktiga glädje att vara din vän om du inte har något emot, jag hoppas att ni inte kommer att ta min begäran om beviljats, gärna maila mig, kommer jag uppskatta om du kan skicka mig några bilder till min privata e-postadress, jag ser fram emot att höra från dig snart.
Ta hand.

Judy."

Någon skojare har visst lärt sig att använda Google Översätt....

Kram

2 kommentarer:

  1. För övrigt så är det extra roligt att mailet är skickat till WildaMathilda-mailen. En mailadress kopplad till ett par som försöker skaffa barn via ÄD. Jag och M är verkligen heltända på Judy. Jag menar, bara det att hon tror på skyltar får mig att vilja svara henne på stört.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Virusmail är roliga ibland. :D

    Jag brukar få såna om grodor ofta.
    Sen på två dagar har jag också vunnit 500.000.000 engelska pund också. 2 ggr. Så nu för jag dessutom stentik för det har han-den snälla mannen på banken sagt. Han ville ha alla mina kontonummer så jag gav dom till honom så han kunde sätta in pengar på alla mina konton :D Bra va?

    SvaraRadera