Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 13 februari 2011

Boll

Två nya följare! Vad skoj! Välkomna hit ska ni vara. :o)

Jaha, igår bidde det inget med kompis nr två heller. Hennes dotter var dålig så hon var tvungen att vara hemma. Typiskt. Precis när jag kände att jag behöver, och verkligen vill, hänga lite med mina kompisar så bangar de ur båda två. Två dagar i rad. Men så kan det bli. Det är inte mitt liv som är universums mitt så jag gissar att inte alla kan finnas där när det behagar mig. Men liiite roligare skulle det ju vara...

Istället dök bästisen upp med familj och semlor på eftermiddagen! Tjohoo! Åååh, vad härligt det är när de kommer hit och bara dyker upp så där! Hennes ungar är galet roliga. Och min nyinköpta pilatesboll föll dem visst i smaken.
Om den kan jag också tillägga att den är av märket Soc (Stadiums egna) och ska ni någonsin köpa en sån så kan jag meddela att storlekarna som står på kartongen inte stämmer. Skräp är vad det är.
Först köpte jag en i storlek 65 cm. Den var 58 cm i uppblåst tillstånd.
Tillbaka till butiken och gnälla lite. De hävdade att den skulle blåsas upp mer. Så de gjorde det. Med kompressor. Då påpekade jag att materialet är inte så töjbart att bollen kommer att växa 7 cm i diameter med hjälp av kompressorn. Den kommer att explodera då. Nejdå, pumpa, pumpa.
- Sådärja! Nu är den pumpad som den ska, sa expediten.
- Nu vill jag mäta den, sa jag. Och förresten, när det pyst ut lite luft sen, ska jag komma tillbaka hit och fylla den då? Jag har ingen kompressor hemma....hehee...
- Hmmm, nja, det går ju inte. Med kompressorn alltså... Men mät bollen du, svarade hon.
- (mät, mät) Ja, du, sa jag. Den är 60 cm. Den ska vara 65 cm. Fel i varan, jag vill ha en ny boll.
- Suck, okejrå, sa hon. Ta en ny boll, men ta en större då, den som är 75 cm, för säkerhets skull.

Sagt och gjort. När jag kommer hem så pumpas den upp med handkraft av fina M. Bollen är något oval. Och diametern är 68 cm. Jävla skämt.
Jag tänker inte gå tillbaka med den men jag tänker absolut skriva ett mail till Stadium och be dem skärpa sig. Skitprylar.

Men annars är livet perfekt (nästan). Progesteronet gör att min nedermage känns lite märklig. Lite knubbig liksom. Som en boll. Precis när jag tagit en så känns det som livmodern fullständigt suuuuger upp Progesteronet och blir lite bolligt knubbig av det. Typ.

Jösses, imorgon åker vi. Pirr!!

Kram

4 kommentarer:

  1. Sicken lömsk boll!

    Men knubbig, bollig livmoder låter som det ultimata boet i sisådär en 9 månader. Så spännande att det snart är dags!

    SvaraRadera
  2. Håller mina tummar och tår inför/under kommande resa.
    Massor med kramar!

    SvaraRadera
  3. Tackelitack!

    Ja, nu känns magen svullen och så där lite "mensig". Helt klart Progesteronet...

    Imorgon... Snart är den dagen här! Sen är det bara en färjetur kvar. :o)

    KRAM

    SvaraRadera