Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 3 februari 2011

Nu. Nu. Nu!

Fina M är och tränar och jag slappar framför tv:n.
Allt jag vill är att det ska vara den 14:e. Jag orkar inte bry mig om tabletter och en massa känslor och humörsvängningar (även om jag mest är uppåt faktiskt). Jag vill ha FET. Nu. Resan dit är bara jobbig och jag blir otålig. Helst av allt vill jag stå med en sticka som visar plus eller minus. Så att jag vet liksom. Jag vill ha ett svar. För det är så förbaskat jobbigt att göra allt "over and over again", som i filmen "Måndag hela veckan" (eng. "Groundhog Day"). Allt upprepar sig igen och igen känns det som. Jag vill ha det där förbaskade pluset som gör att mönstret bryts och vi kan gå vidare ut ur den här mardrömmen.
Jag vill vara som alla andra. Jag vill bli gravid och gå på små moln. För det är så jag ser det. Trots alla värkar, spyor, ont, blödningar, kissblåsor och tröttheter som gravida har. Det är fluffiga små rosa moln för mig just nu jämfört med år av "måndag hela veckan". Skit.
Hur svårt kan det va? Stoppa in embryot och fäst det med lite klister, vettja. Kan man inte koppla in världens smalaste slang med lite blod också så att embryot får det den behöver? Typ. Eller nåt. Ba... Liksom...
Suck.
Jag vill ha FET. Jag vill ha barn. Nu. För bövelen.

kram

6 kommentarer:

  1. Jag har bara klychor.

    Tiden går fort.

    Hmm, alla andra klychor hade samma innebörd som det jag skrev.

    *Det ska stå något snällt och omtänksamt här som gör dig glad'

    ps..Själv är jag rasande. Kommer jag bli värre? Eller lugnar det ner sig?

    Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. Jag skulle tycka att en god idé vore att söva mig från insättning till förlossning... Allt är transportsträckor. Min del av transporten mer hoppfull, men fortfarande en orolig transportsträcka. Vill i mål. Vill vara mamma. Fast först måste jag kanske skaffa alla grejer. Utan typ pengar då... för dem har jag använt...

    SvaraRadera
  3. All denna väntan. Alla dessa transportsträckor. Och alla dessa pengar. Huga!

    Ja, jag kan hjärtligt konstatera att det inte är lätt att bli mamma.

    kram

    SvaraRadera
  4. "Klistra fast det med lite klister" - hahaha du är då för härlig :)

    SvaraRadera
  5. Känner igen mig så att det skär i mig! Det var pga av det du skriver som jag till slut kastade alla IVF grejor åt helvete även om jag ibland undrar "vad hade hänt om vi prövat bara en gång till". Jag har fortfarande så svårt att förstå att alla prover var så bra, jag svarade så bra på alla behandlingar .... och ändå inget. Dessutom känns det som om vårt förhållande stått stilla sedan vi gav upp.

    Jag hoppas så innerligen att det går bättre för er!! Jag känner för dig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Tack.

    Och jag känner med dig Längtan! Skickar värme till dig.

    KRAM

    SvaraRadera