Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 9 februari 2011

Illa

Jag tränade innan lunchen. Jag sprang 30 minuter på löpbandet och flåsade rejält efteråt. Medan jag stod och hämtade andan och stretchade lite så fick jag jätteont i nedermagen. Det kändes som en redig mensvärk. När jag började må illa blev jag tvungen att sätta mig ner. Helskumt. Det gick över på fem minuter men varför blev det så? Jag tog inte ut mig mer än vanligt. Konstigt är det men jag får se om det blir likadant imorgon. Kan jag ha blivit galet otränad på så kort tid?

Fem dagar kvar till FET...

Kram

7 kommentarer:

  1. Jag vet inte vad det är. Har du ätit något tokigt? Låter ändå som ett tarm-magknip? Eller var det livmodern?

    jag har med kunnat få så (som jag tyckte det lät-men jag kan ju ha fel..) men då har det berott på kaffe i kombo med språngmarsch.

    Tror och hoppas allt är oki.

    Kram!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ta det lugnt nu så att inte slemhinnan släpper om det ändå kommer från livmodern. om jag fattat rätt är det inte helt ovanligt att progynonslemhinna är lite känslig. Men det brukar vara efter lång lång stimulering... fast jag är ingen expert jag har ju fått göra det utan

    SvaraRadera
  3. Nä, det där låter inge kul.... Kan du inte skippa träningen ett tag och hålla dig till raska promenader? Din kropp går ju igenom så mycket nu..... Du måste vara rädd om dig. Kram

    SvaraRadera
  4. Hmm, ni har en poäng där... Ska nog ta det lite lugnare.
    Promenader är absolut bättre än löpning om slemhinnan är känslig. Jag tänker inte riskera allt bara för att jag ska vara hurtig!

    Som vanligt är ni så där smarta igen. Tack!!!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Jag fick ett torrt konstaterande att "no more training for you" från Polen om nuvarande situation - törs vi gissa hur otränad jag kommer att vara när detta är över? Jag hade redan order på att inte promenera så mycket (inte springa alls) och använda hiss när det är möjligt så tja... loligt loligt... jag hoppas jag får göra det så länge att jag knappt orkar min förlossning

    PS Jävla ordverifikation nu försöker jag för tredje jävla gången!!

    SvaraRadera
  6. Va??!? Har jag ordverifikation? Sånt trams! Det måste jag genast se till att det försvinner!
    Bra att du sa något! Tack!

    Ingen träning? Men det är ju aptrist? Liiite måste man väl få träna? Typ statisk träning (plankan och sånt)? Den 1/3 börjar min träning... med PT.... knas.

    KRAM

    SvaraRadera
  7. Tackar för att ordverifikationshelsiket nu är borta (har jag sånt också?)

    Jag brukar ju simma vilket snarast går bort av infektionssynpunkt eftersom jag blöder. Men ja, allt annat gick bort också. Det får inte studsa, stöta eller dra i magmuskulaturen. Himla lätt... men om jag inte börjar blöda igen får jag faktiskt simma igen. Woohoo. Men detta var ju extra stränga förhållningsorder inkluderat en varning att om jag blöder om igen kan jag bli liggande hela tiden.

    SvaraRadera