Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 24 oktober 2010

Firande

Äntligen kan jag skriva fritt igen... Jag har nämligen haft en hemlis på gång. Den har inget med ÄD att göra men jag har sett fram emot det eftersom det dels har varit ett litet brejk i hela den här karusellen men främst så har det varit ett firande av bästisen som fyller 40 i november.
Igår kidnappade jag henne i Sturegallerian och sen slappade, badade och bastubadade vi och drack champagne på Sturebadet. Lyx! Men en sann vän ska firas med lyx när hon fyller jämt.
Efteråt gick vi till Cadierbaren och tog ett glas champagne till innan vi gick till B.A.R. och åt en suveränt god middag och drack gott vin till.



Till sist gick vi till Chinateatern och såg på Ugglas Revy. Jag har aldrig varit ett stort fan av Uggla men showen var sååååå bra! Vi var i alla fall på ett strålande humör efteråt men helt slut efter den långa dagen. Då kom fina maken och hämtade oss. Jag slocknade på två sekunder när jag kom hem. En härlig dag och jag fick ha bästisen helt för mig själv och fira henne ordentligt.

Idag ska det bara slappas. Maken har satt upp våra hyllor från WEDO och det blev kanonbra. Jag ska nog bara sitta och titta på dem och njuta av att vi äntligen har en ordentlig och snygg bokhylla. Så nöjd. Kanske att jag "möblerar" om lite i den och slänger in fler böcker också. Men på det stora hela, jag är så nöjd.



kramas mer

2 kommentarer:

  1. En superbra och en härlig lördag.
    Och fixa hemma är skönt.
    Jag hoppas du får en fin dag idag med!
    Det är fint att se att du har det fint:)
    Tidelidou!

    SvaraRadera
  2. Tackar, tackar!
    Hoppas att du har det bra du med!

    KRAM

    SvaraRadera