Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 16 oktober 2010

Gynekologhyllning

Stört omöjligt att plugga när bihålorna dunkar och näsan snuvar. Huvudet är fullt med bomull så det får inte plats så mycket nya kunskaper därinne. Ja, ja, jorden fortsätter att snurra så det där lilla provet på onsdag får nog gå som det går helt enkelt. Jag överlever.

Istället började jag kika i almanackan och räkna på hur många dagar det är kvar. Nedräkningsdags snart känns det som!
Om FET blir i vecka 45 som preliminärt planerat, så siktar jag in mig på att det blir på fredagen. Det är den 12/11. Eller, vänta, torsdagen den 11/11 är ju faktiskt ett lite coolare datum. Jag räknar med det istället. Då är det bara 25 dagar kvar (idag är inte inräknat och den 11/11 är dag noll). Det är bara drygt tre veckor kvar! Nära, nära nu.

Jag har fortfarande inte fått tag på min gynekolog för att boka VUL. Det är tusan ALLTID upptaget hos henne. Ungefär samma chans att få tag på henne som det är att bli gravid...
Men hon är så fantastisk och en härlig människa så jag vill inte gå någon annanstans. Har jag berättat om när hon berättade om sin reaktion på när IVF blev en officiell behandlingsmetod?
Hon beskrev det som en varm våg sköljde igenom hennes hela kropp. Hon ville ha barn igen. "Nu, på en gång!", uttryckte hon det men lade till att redan på den tiden var hon alldeles för gammal. Hon är nog långt över pensionsåldern men fortsätter för att hon tycker att det är så kul. Vilken kvinna!
Hon har också berättat för mig att när man inser att man inte kan få barn "själv" så tar det hårt på en som kvinna. Hon själv har varit i den situationen när hon insåg att hon ville ha ett barn till men det inte gick.
Det är skönt att ha en sån gynekolog. En som har varit med själv och vet vad hon pratar om. Hon är toppen helt enkelt!

På måndag fortsätter försöken att nå denna godhjärtade människa.

Kramas i löven!

1 kommentar:

  1. en bra gynkolg är guldvärd när det gäller förbredelse inför Äd.krya på dig
    Känslig

    SvaraRadera