Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

onsdag 27 oktober 2010

Original

Ingen mens och min rygg blir inte bättre. Och jag har gått upp två kilo (men det skyller jag på Primoluten för).
Ryggen gör så ont att jag har bestämt mig för att ringa en kiropraktor. Jag fick ryggskott en gång för några år sedan och han jag gick till då var så bra så det får bli samma kille igen. Han känns som min originalkiropraktor helt enkelt.

Jag har förresten fått ett brev från Försäkringskassan. De godkänner inte vidimerade kopior av fakturorna vi fått från AVA. De måste ha originalen. Det tycker jag är lite lustigt för originalen ser ut PRECIS som kopiorna, d.v.s. vitt papper med svart text. Ingen färg, ingen logga, ingenting... Så hade jag skickat ovidimerade kopior hade de inte sett någon skillnad på originalet och kopian. Men, men, vad gör man inte. Original ska genast skickas.
Och så vill de även ha journalen från AVA. Jag tänkte inte på det alls utan skickade bara behandlingsschemat till dem. Lite osmart men nu har jag ringt AVA och de skickar journalen så fort de kan.

Kramas ordentligt där ute!

1 kommentar:

  1. Jag har faktiskt tänkt att på ren jävelskap skicka in en ansökan angående mina IVFer. Eftersom det ju inte finns någon medicinsk bedömning till varför jag inte får behandlas på landstingets bekostnad - bara en bedömning av min civilstatus...

    SvaraRadera