Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

söndag 3 oktober 2010

Funderingar

Ok, idag var en vilodag men jag kan inte hålla mig ifrån bloggen. Började måla väggarna och så gick tankarna igång...

Imorgon ringer jag till AVA och pratar med läkaren om hur vi går vidare. Vi vill fortsätta med att göra FET (för den oinvigde: "Frozen Embryo Transfer", d.v.s. upptining av fruset embryo som, om det överlever, sätts in i mig) så snart som möjligt. Eftersom jag precis har haft mens så borde jag vara "nollställd" nu. Ingen slemhinna alls. Det borde betyda att jag kan börja en ny behandling om någon vecka eller två. Jag behöver ju inte nedregleras som förra gången eftersom någon synkning med donatorn inte behövs nu.
Så vår förhoppning är alltså att vi kan börja hormonbehandlingen om två veckor och i så fall göra FET i början på november.
Vår största farhåga är att läkaren tycker att jag ska ha en "normal" mens innan nästa försök. Det vill inte vi. Med tanke på att min menscykel numer är galet opålitlig så kan det betyda att vi får vänta i månader. Den längsta tid jag fått vänta på mensen är 72 dagar. Det är två och en halv månad. Jag vill inte riskera att få vänta tre månader på att få börja behandlingen.
Så jag hoppas VERKLIGEN att de går att börja redan om någon vecka eller två.

Imorgon får vi veta.

KRAM

2 kommentarer:

  1. hoppas hoppas verkligen att du kan börja på en gång...vi åker på tisdag men det blir inte först nästa vecka de sätter in ägget...som jag sa tidigare de vill att vi ska vara där fr 5 tom 15.16 kommer vi tillbaka...panka är vi...det här har kostat oss hur mycket pengar som helst....bara det går vägen...ialla fall de har en 19 åring donator..har de sagt..så jag hoppas hon har bar ägg...kram på dig..
    känslig

    SvaraRadera
  2. Jag håller alla tummar och tår jag kan! Hoppas VERKLIGEN att det går vägen för er.
    Du får redogöra vad de gör på de där 10 dagarna egentligen. Jag blir lite nyfiken...
    Hoppas, hoppas, HOPPAS nu!
    Alla lycka till!

    Kram

    SvaraRadera