Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 18 oktober 2010

Daghotell

Äntligen mår jag så mycket bättre! Har dock valt att jobba hemifrån eftersom jag fortfarande låter som en smittbomb. Döm om min förvåning när jag ska logga in på jobbdatorn och jag inte "finns" längre. Mitt konto har blivit avaktiverat. Så länge har jag väl inte varit sjuk? Så dagen får börja med att fixa det. Bra mjukstart, hihihii!

Nu är jag då äntligen inne på den andra och slutliga halvan av Primolutkuren. Det känns så skönt! Jag kan inte riktigt förstå att vi är på gång igen. Ibland trillar poletten ner och det blir glasklart men just nu så står tröskverket däruppe helt still.

Min man och jag har förresten bestämt att vi ska kolla in ett nytt hotell i Åbo. Om jag minns rätt så har jag någonstans läst om att man kan bo på daghotell där men vi kommer inte ihåg namnet på något. Vi misstänker att det är det ganska sjabbiga hotellet nere i hamnen, men det kanske är helt ok jämfört med att hänga i hotellets lobby som vi gjorde sist. Finns det någon vänlig själ därute som vet namnet på ett hyfsat daghotell i Åbo?
Jag ska självklart googla runt lite själv också men om någon vet så får ni gärna tipsa!

Många kramar

3 kommentarer:

  1. hur många dagar kommer ni att vara där?Jag stannar hemma den här veckan också.Det är inte så länge kvar.
    kram känslig

    SvaraRadera
  2. vi hyrde dagrum på scandic hotel i åbo för några veckor sedan. det var toppen! kostade 65 euro eller nåt sånt. finns kanske billigare men läget o standard var superbra.

    SvaraRadera
  3. känslig: Vi är bara där i någon dag för insättningen.
    Gissar att du längtar till TD nu? ;o)

    Tack för tipset! Har faktiskt för mig att jag själv tipsat om det här på bloggen innan vi åkte dit första gången... Ska boka där! Läget är som sagt riktigt bra.

    kram

    SvaraRadera