Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 22 januari 2010

Vardag

Tänk, så fort jag fått börja med sprutorna så känns det som vanlig vardag igen. Nu är vi igång igen. Tror till och med att jag ska ta och göra en storstädning imorgon! allt för att få tiden att gå till på tisdag när det är VUL. Det känns som att vi får "domen" då. Om det går bra eller inte. Den här gången följer min man med. Det gick ju inte så bra sist när jag för en gångs skull åkte dit själv...

Jag har funderat lite på det här med mina två vänner som förlorade sin son i en tragisk tågolycka. Pappan i familjen skriver en rent fantastisk blogg. Så vacker, ren och rätt från hjärtat. Hans blogg ligger i skrivande stund på 6:e plats på de mest länkade bloggarna enligt Bloggportalen. Det förstår jag. Tung och otroligt sorglig läsning men ack så bra skrivet! Vilken fin familj de är.
Först tänkte jag att jag ville länka till hans blogg men eftersom jag själv vill hålla min identitet lite hemlig så kanske jag skulle "avslöja" mig. Men vad tusan skulle det göra? Ingenting!! Har jag insett. Vem fan bryr sig egentligen? En liten IVF är inte allt här i livet. Så här kommer länken till de vackraste ord jag läst på mycket, mycket länge:

Linus pappa Martin

Om Martin läser detta så vill jag tacka dig så otroligt mycket för att du delar med dig. Du skriver så bra. Rätt från hjärtat trots det fruktansvärda som har hänt. Det är obegripligt och jag är glad att ni får allt det stöd ni får. Alla vänner ni har visar hur omtyckta ni är och hur bra ni är. Jag hoppas innerligt att ni inte glömmer bort er själva i allt kaos. Ni är fantastiska.

Martins blogg ger mig perspektiv. Vi lever alla en egen vardag. Ta hand om din.

Många kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar