Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 4 januari 2011

Häpp!

Har jag sagt att jag älskar min gynekolog? Hon är bara bäst. Vi pratade om missfallet, om målmedvetenhet, om kampen om barn och om Lars Hamberg (känd IVF-läkare, den första som utförde IVF i Sverige) som hon har jobbat med. Kul!
Allt ser bra ut. Jag är redo. Hade en slemhinna på 4 mm och tre-fyra folliklar. De innehåller förmodligen bara luft eller skräpägg, men ändå, allt ser normalt ut.

Glad i hågen ringde jag till AVA för att meddela ovanstående.
Stängt. De har julstängt! Vad f-n! De sa ju att jag skulle ringa direkt efter VUL. Vad är "direkt" i Finland? Uppenbarligen 6 dagar senare för de öppnar inte förrän då. Ny väntan och nedräkning. Måndag 10/1 blir nästa mål.
Skit, nu blir FET förmodligen i vecka 7 (om jag räknat hyfsat rätt). Jag överlever det så klart men det är irriterande. Ja, det är vad det är, irriterande så in i bomben.
Men viktigast är att allt såg bra ut. Som gyn sa: "Ja, nu måste AVA allt sätta dig på hormoner igen."
Häpp! Nu kör vi!

Kram

6 kommentarer:

  1. Härligt! (om än irriterande med julstängt... BLÄ!)

    SvaraRadera
  2. Häftigt! Nu är det bara dagar (nästan i alla fall) kvar!

    Det borde för övrigt vara förbjudet med julstängt..

    SvaraRadera
  3. Det är så irriterande... fy så dumt, har du testat att maila till din egen läkare och till ava-mailen? För ibland kan de liksom svara ändå, fast det är stängt och telefonen är stängd. Bara en tanke... Not so fun att vara fertilitetsturist

    SvaraRadera
  4. Vad bra att ni kan köra snart igen!
    Kram Tabasco

    SvaraRadera
  5. Tusen tack! Det känns sååååå bra! :o)

    FC: Tack för bra tips. Du är ju faktiskt "ruttad" när det gäller sånt där. Ska genast skriva ett mail till dem! Att jag inte tänkte på det...

    KRAAAAAAM

    SvaraRadera