Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 17 januari 2011

Gips

Idag är det bara 6 dagar kvar av Primolutknaprande. Sakta men säkert...
Det gäller i och för sig bara om jag överlever att gå med det här förbenade gipset. Duscha med plastpåse över armen och handen var ingen hit direkt. Och att tvätta ansiktet med en hand funkar sådär.
Hmm, doktorn sa att det skulle vara på i 14 dagar. Skämtade han då månne? Det känns ganska ok i handleden redan så det kanske skulle räcka med 10 dagar i alla fall? Men det känns dumt att chansa. Och förresten var läkaren så söt att jag inte törs gå emot hans ordination, hahahaa! F'låt, fina M om du läser detta. ;o)
Hur som helst, gips är inte min grej. Nu kan jag inte träna som jag vill heller. Kanske att jag investerar i en sån där jätteboll och gör en del hemmaövningar så att jag inte stagnerar totalt. Förfall, hehe...

Igår lyckades jag också med konststycket att planera lite trädgård. Hoppas att en del blir verklighet i alla fall. Som t.ex. ett nytt plank ut mot kvartersgatan. Jag har aldrig snickrat som gravid. Det ska bli kul!

Kramas där ute!

4 kommentarer:

  1. Köp ansiktsservetter så slipper du åtminstone det problemet

    SvaraRadera
  2. Så klart! Tur att du är smartare än jag. För vem annars ger så bra avsminkningstips än Kajakpennan? Solklart!
    Tack för bra tips!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag är idag inne på första dagen med primolut. Konstigt att vi är det av så olika anledningar, men ändå går igenom samma del av processen i alla fall en del av den =)
    Ska man vänta sig viktökning, hysteriska gråtattacker och huvudvärk nu då tro?

    SvaraRadera
  4. Halloj!
    Vad spännande! Och kul att vi ligger så lika i tiden om än för olika anledningar. :o)
    Hahahaa! Nja, jag har i alla fall gått upp ett kilo och är deppig. Deppigheten är dock övergående för det kan man ju bli bara av viktökningen. ;o)
    Äsch, så farligt är det inte. Och vikten går man ner igen sen när man slutar.
    Tokspännande att följa dig!

    KRAM

    SvaraRadera