Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 24 januari 2011

Lidande

Imorse fick jag lite minipanik. Mobilen låg kvar hemma! Aj, aj, aj... inte bra. Jag klarar mig inte utan den. Jag är beroende. Så det har varit en jobbig dag. Dels dödstrött sedan natten och dels utan mobil hela dagen.
Förresten så var jag vaken nästan hela natten. Jag somnade aldrig om. Idag känner jag mig överkörd av en traktor.
Så ni förstår hur jag har lidit idag?! ;o)

Hur som helst, jag har mensvärk lite då och då. En början till det liksom. Det tycker jag är märkligt eftersom jag äter Voltaren tre gånger om dagen för inflammationen in handleden. Voltaren ska ju vara så bra mot mensvärk sägs det. Jag måste ha missat något.
Handleden gör förresten ont fortfarande. Visst har det blivit bättre men inte så bra som jag önskar. På måndag ska jag till läkaren. Min gissning är att jag får en kortisonspruta i handleden. Aj. Men lite bra är det för jag har läst att kortison är bra om man vill bli gravid (av vilken exakt anledning kommer jag inte ihåg).
Får väl hoppas på att infektionsproverna de tog har gett resultat också (förmodligen inte) så att jag får antibiotika. Det ska ju också vara bra om man vill bli gravid har jag läst (och det borde vara för att man inte ska ha någon infektion i livmodern när ägget ska fästa?).
Jösses, jag låter som världens galnaste pillertrillare, hahahahaaa! Jag kan försäkra er om att jag INTE är det. Jag sitter bara och spekulerar i hur jag kan bli gravid lättast möjligt vilket är helt bisarrt. Jag vet vid det här laget att det finns inget "lättast möjligt" när infertila ska bli gravida.
Det enda jag kan göra är att önska mig mens. Komsikomsi... Jag är i väntans tider. Väntan på mens.

Kramelikram

4 kommentarer:

  1. *dansar regndans*

    *dansar soldans*

    *dansar mensdans* nääää

    *dansar bäbisdans* nöjd

    SvaraRadera
  2. Hahahaa! Tack! Jag ska köra en dansrunda för dig också!

    KRAM

    SvaraRadera
  3. Bara liten fråga... Kortison? Jag är så där dumt superpollenallergisk och brukar alltid ta 4-5 kortisonsprutor under säsong men se, det fick jag absolut inte på några villkors vis göra under graviditet? Istället satt jag inburad inomhus hela somrar. Har min allergolog lurat mig på flera somrar?

    SvaraRadera
  4. Aha1! Nej, din allergolog har nog inte lurat dig för man ska undvika kortison när man är gravid. Däremot är det något som en del kliniker anser kan hjälpa till att BLI gravid. Tanken är att kortisonet trycker undan immunförsvaret så att kroppen accepterar embryot bättre.
    Nu är ju jag ingen läkare alls så jag vet faktiskt inte med säkerhet om det stämmer. Men det kan ju vara värt att kolla upp. Jag tänkte fråga läkaren på AVA om det stämmer.

    kram

    SvaraRadera