Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

tisdag 18 oktober 2011

Andning

Men jösses! Vilket väder! Aptrist men jag tänder lite ljus och försöker mysa i höstrusket.

Mini har sprattlat hela dagen och det är jag sååå glad över. Jag gillar när jag får bevis på att det är liv och rörelse där inne.
Idag har jag känt mig lite andfådd även när jag sitter stilla. Eller, det är snarare så att det är lite tungt att andas. Det känns som att jag vill dra djupa andetag och sucka hela tiden. Börjar det trycka mot lungorna redan? Är inte det lite tidigt? Eller är det så bara för att magen inte är så gigantisk? Konstig känsla är det i alla fall.

Ännu en natt ensam i sängen. Det känns konstigt. Jag saknar Fina M helt enkelt. Jag ska somna fort ikväll så att morgondagen är här fort också. Då kommer han hem igen. Tjohooo!

Kramas

4 kommentarer:

  1. Grattis till Mini!
    Det är säkert svårt att andas för att Mini växer =) Jag vill ändå säga att du ska vara vaksam. Lungembolier kan förekomma hos gravida. Förlåt.. vill inte skrämmas eller så.. Är bara arbetsskadad ;)

    C

    SvaraRadera
  2. Hihi! Jag blir inte skrämd. Lovar.
    Bara bra med lite insidertips. :o)
    Tack!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Tror snarare att livmodern börjar trycka mot lungorna, minns oxå att efter ett tag i graviditeten så kunde jag inte riktigt djupandas kändes det som. Så även om inte magen är så stor så är nog livmodern det i allafall.

    Kramar/KarroBarro(nu v.26)

    SvaraRadera
  4. Tack!
    Jösses, är du redan i vecka 26?! Vad kul!!

    KRAM

    SvaraRadera