Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 22 oktober 2011

Minitankar

Jag gillar verkligen tysta morgnar. När allt är så där lugnt och bara jättetyst. Så var det imorse.
Jag fick åka till bageriet och köpa färska frallor eftersom vårt ICA-bröd var slut. Tyst och lugnt. Utom på bageriet då hela kommunen verkade vilja ha nybakat bröd. Men kön gick fort och väl hemma har jag druckit kaffe och ätit surdegsfrallor med ost och tomat på. Mums.
Mini har sprattlat till då och då så det känns som en mysstund med henne framför tv:n på något sätt. Men mest av allt längtar jag tills det blir så på "riktigt". När Mini är utanför min mage, så att jag får se henne.

Förresten, jag köpte kläder på Lilla Mirakel när de hade rea (tips från Elin, tack!). De är så fina att jag börjar gråta (ok, klump i halsen i alla fall) när jag tittar på dem. Eller så är det för att jag aldrig köpt babykläder förut. Allt blev så verkligt när jag höll i en vinteroverall i bebisstorlek. Helt plötsligt kunde jag liksom "se" Mini ligga i den. Gulp.
Det är svårt allt det där med kläder tycker jag. Hur många bodies behövs i början? Hur mycket blöjor kommer att gå åt? Vad ska vara i BB-väskan? Ruht frågade sig samma sak och fick en del bra svar tycker jag. Tänk vad bra det kan vara med bloggar och Internet. Jag lär mig så mycket och får så bra tips! Det är faktiskt bara kul allting just nu. Förutom svärmorshistorien då, men förutom det. Fast nu mår hon bättre så även det är ju kul nu. Hon har t.ex. glatt och förvånat gratulerat oss för sjuhundrafemtioelfte gången till att vi ska bli föräldrar. Och erbjudit sig att vara barnvakt, hihihi. Gulligt, men lite omöjligt under omständigheterna.

Tror att jag ska börja skriva en lista på saker vi behöver. Det är en hel del känns det som. Och efter rumsfixandet idag ska jag surfa på mer kläder. Vill ha färgglatt! Och så vill jag hitta fina omlottbodies.

Helgkramar

2 kommentarer:

  1. Jag och min svägerska trodde att det skulle vara massvis med folk där när de öppnade kl 15 så vi var där i god tid. Och inte en kotte var där när vi kom. Haha :)
    Men mycket fint hittade jag också, men mest fanns det i nyfödd-storlekar, så jag kan tänka mig att du fyndade en del.:)

    SvaraRadera
  2. En lista är superbra att göra så att du ser vad du behöver! Jag hjälper gladeligen till att skriva en lista, hinner dock inte just nu :-) Kram

    SvaraRadera