Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 10 oktober 2011

Sömnlös

Jahapp. Så ligger jag här och är vaken igen då. De morgnar jag vaknar och har fått sova utan avbrott hela natten är underbara men såna här, nej, trist. Ibland rör sig Mini där inne och då är det ok att vara vaken, men nu är hon stilla.
Jag har också grymt varma fötter. Så där så de kokar nästan. Igår kväll fick jag lov att kyla ner dem med kallt vatten. Det går inte att beskriva hur jobbigt det är när de blir så där varma. Hoppas att det inte hindrar mig från att somna om...
Imorgon ska jag köpa fler stödstrumpor. Det kanske hjälper?

Ok, dags för nytt sovförsök.

KramKram

5 kommentarer:

  1. http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/familj/article13688562.ab

    Ett bra debattinlägg! Läste även att 40% av aftonbladets läsare tycker att all ivf ska bekostas av den enskilde, och av de övriga tycker 40% att det är okej att staten hjälper till att ge folk ett barn, men mer än så är inte okej. Vad tänker folk med? Kan man tro att vi lever i ett modernt samhälle där de flesta är överens om att vård ska vara gratis? Kan man tro att så många som 20% har svårt att få barn, när det samtidigt tycks vara så att endast 20% är för fritt antal ivf-behandlingar?

    Jag är sur!

    SvaraRadera
  2. Jag tror att det är Mini som skolar in dig... :D

    Hoppas du fick sova till slut!
    kramar

    SvaraRadera
  3. Usch, det är verkligen jobbigt att inte kunna sova! Hoppas att du kunde somna om och att de varma fötterna coolade ner sig :)

    Kram

    SvaraRadera
  4. Mini förbereder dig på att vara uppe om nätterna :-)

    SvaraRadera
  5. Pauline: Ja, Johanna är bra på såna där inlägg! Men jag har insett att de som lägger näsan i blöt med sina åsikter på AB inte representerar gemene man. Vilket är en himla tur! Så de är bara att ignorera. ;o)

    Inskolning it is. Nu ligger jag här klarvaken igen och Mini kör karatesparkar under tiden... Kul!

    Kram

    SvaraRadera