Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 29 oktober 2011

Mätt och trött

Konstigt. Idag har jag mått lite illa igen. Och så höll jag på att somna hos frisörskan som för övrigt kommenterade mitt "jag är gravid" med ett "jaha?" och så byte hon ämne.
Se där, se där. En som tyckte att det var jobbigt att prata om sånt. Jag misstänkte det för hon har inga barn heller, så antingen har hon valt bort det eller så är hon ofrivilligt barnlös. Oavsett så är hon alltså inte så glad i att prata om graviditeter. Så vi gjorde inte det heller. Vi pratade om resor och annat skoj istället.

Magen har känts svullen idag och det har dragit och ömmat på höger sida. Jag tror det är gårdagens middag som håller på att trängas med Mini. Jag lyckades nämligen med konststycket att äta en hel pizza efter att illamåendet försvunnit och precis innan jag somnade för kvällen. Sen höll jag på att spricka för en hel pizza får faktiskt inte normalt plats i min mage. Så det är nog trångt fortfarande där inne, hehehe. Och middagen idag blev väääldigt måttlig. Pytteliten.
Jag har också haft lite ont i ländryggen idag. Hoppas nu att det inte utvecklar sig till att göra mer ont de veckor som är kvar. Det vill jag gärna undvika.

Fina M målar och målar. Sen är det äntligen bara tapeterna kvar. Nästa helg. Då minsann! Sakta men säkert.

Kramas där ute

2 kommentarer:

  1. En hel pizza?! Ångrade du det sen då? :-) Jag åt själv två tacos igår och höll på att storkna!

    SvaraRadera
  2. Ja, OM jag gjorde! Jag ångrar mig fortfarande.
    Det hade räckt med en fjärdedel...

    Kram

    SvaraRadera