Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

måndag 3 oktober 2011

Glad-dag

Myspys! Jag myyyser av att se "Barn till varje pris?". Tänk, det trodde jag aldrig, hahahaa!
Allvarligt talat, jag blir glad av att se alla som ställer upp i programmet och berätta sina historier. Naturligtvis önskar jag mest av allt att ingen hade behövt vara i de situationer de är överhuvudtaget, men jag är glad över att programmet finns och att det gjorts. Tack till Lisa Jarenskog.
Ett intellektuellt program. Som handlar om det viktigaste ämnet i mitt liv. Så jäkla kul att se på tv igen.

Jag gillade Mia-Maria. Störtskön inställning.
Och så gillade jag Matilda så klart. För att hon är stark, modig, snygg och glad. Och så har hon ett rackarns fint namn.
Och så gillar jag Emma och Erik som kämpar på så hårt. Och regnbågsfamiljen var ju helt underbar!
Ja, jag gillade allt faktiskt. Märks det? Hahahaa!

Idag har Mini sprattlat på i lagom dos. Jag blir mest glad av det för att det är ett bevis på att hon finns där inne och lever. Det känns tryggt på något sätt.
På lunchen idag fick ytterligare en kollega reda på att jag är gravid. Naturligtvis stirrade hon på min mage och såg frågande ut. Jag orkade inte kommentera min egen mages storlek eftersom det är det alla reagerar på. Jag kan ju liksom inte göra något åt det. Och dessutom så kommer den väl att "explodera" vilken vecka som helst och bli en jättemage.
Det satt en manlig kollega bredvid oss. Han är äldre än jag och har inga barn så jag pratade inte barn mer alls efter att den kvinnliga kollegan frågat vilket barn i turordningen det var. Det första, sa jag bara och log. Tänkte att han kanske kämpar eller har kämpat som vi har. Då kan det vara skönt att slippa barnpladder ibland. Just den här kvinnliga kollegan har nämligen en förmåga att inte sluta prata om barn i tid och otid. Det finns liksom inget stopp. Ibland är det kul att höra och ibland blir det bara för mycket liksom. Så jag bytte nog ämne lite för min egen skull också, hahahaaa!

Just nu längtar jag mest till helgen. Jag längtar efter att gå på dagstur igen. Framförallt så inser jag att jag kanske inte kan göra det (inte så långt i alla fall) i så många veckor till så nu njuter jag av att jag kan.
Måndag, och jag längtar redan till helgen... Det kan bli en lång vecka!

Glada kramar till alla

5 kommentarer:

  1. Jag gillar också programmet. Skönt att det för en gångs skull inte vinklas på ett negativt sätt!

    Kram
    Charlotte (litesiandso)

    SvaraRadera
  2. Grattis till 2 siffrig nedräkning :-)

    SvaraRadera
  3. Jaså det var ett bra program? Vilken tur, jag ska snart se reprisen :-) Kram

    SvaraRadera
  4. ja programmet är jättebra, en massa härliga människor. å pia j är ju helt underbar. gillade också mia maria, fniss om vi ska ha samma inställning som hon till befintliga embryon får vi åka till finland och försöka ett antal ggr till....kanske blir det till slut SJU barn..
    gillar också claes g, väldigt bra läkare OCH superbra i patientkontakten vilket inte går att säga om alla läkare. han var en av de första som berättade för oss om ÄD och hur bio-mamman påverkar genetiken.

    SvaraRadera