Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 14 oktober 2011

Ledig idag

Vilken morgon!
En glad Fina M, en trött jag, Mini-buffar, ett gott kaffe och goda smörgåsar. Sen blev det en liten tur till närliggande glasbutiken som ska laga mina stenskott i bilen. De är otroligt trevliga där så jag blev glad bara jag steg in i butiken och möttes av ett stort leende.
Sen blev det en entimmespromenad längs med vattnet och alla vackra hus i finområdet på vägen tillbaka. I strålande morgonsol och med friska höstbitna kinder.

Väl hemma dök snickaren upp på utsatt tid och vi gick igenom badrumsplaner och förrådsisoleringsplaner. Och vi pratade lite gamla minnen kring förra renoveringen han hjälpte mig med för...hmmm, måste ha varit ca 6 år sedan. Kul!
Han kom med tips och förslag och förklarade vissa nya regler som tillkommit och försvunnit. Klippa.
Jag får en offert till nästa vecka och förrådet blir klart innan november är slut. Badrummet kan han börja med i vår eller så tar vi det i höst om det passar oss bättre. För jag förklarade att vi inte är så vana att gå på föräldrapeng och vill vara lite försiktiga med kostnader överhuvudtaget ett tag. Han förstod så klart och gratulerade stort också. Och så kom han med tips kring tvättstugan som vi ska fixa lite själva tänkte vi.

Ok, nu ska jag sluta att hylla snickaren... Dags för en liten promenad till innan lunch. Sen ska jag hämta bilen och åka till bästaste bästisens mamma och fika. Och där finns mina två underbara små kompistroll över helgen när bästisen är på weekendsemester med maken. Ska sno med mig ett av trollen imorgon under dagen, innan bloggdejten, och gå på Underbara Barn-mässan i Älvsjö. Lattjo!
Efter fikat blir det mathandlande och sen en lugn och skön fredagkväll hemma.

Aaaah, vilken skön dag det är! Ledighet slår allt.

KRAM

2 kommentarer:

  1. Verkar vara en fantastisk snickare ni har fått tag på nu! Det är skönt när man kan lita på dem. Imorgon träffas vi igen, ser mycket fram emot det. Kram så länge!! :)

    SvaraRadera
  2. Ja, en ledig dag hade inte varit helt fel känner jag. Jösses vad du promenixar, du är jätteduktig :-)

    SvaraRadera