Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

torsdag 13 oktober 2011

Dejt med BM och ny snickare

Fick lite nojja ändå av den där sammandragningen. Även om jag känt av Mini så tyckte jag att det inte var lika starkt som tidigare så jag ringde BM och fick en tid för koll nu på eftermiddagen.
Allt var bra. Hjärtljuden reagerade som de skulle när man buffade och Mini låg bara annorlunda mot tidigare. Inga konstigheter. BM underströk hur bra det vara att vi tog oron på allvar och hörde av oss. Hon tyckte att det var bra och helt normalt. Så nu känner jag mig jättelugn. Hon sa också att med vår bakgrund i allt det här så är det bra att ta allt på allvar så att man slipper oroa sig mer än nödvändigt. Det ska inte vara jobbigare nu liksom.
Och så sa hon att stress kan göra att man omedvetet spänner sig och inte känner rörelserna lika bra som tidigare. Jag tänkte direkt på snickarskrället så vi enades om att skylla på honom. Hon höll med med ett leende.

Snickaren, ja. Fina M ringde och sa att vi inte vill använda honom längre. Han tyckte inte att han gjort något fel. Så är det med mindre projekt, menade han. Inte en tanke på att det han ser som et litet projekt som han kan skjuta på bäst han vill är ett stort projekt för oss och att vi behöver en tidpunkt. Tänk om jag resonerade så mot mina kunder på jobbet? Då skulle jag få sparken.
MEN, efter BM så ringde jag en snickare jag använt för flera år sedan och som är en guldstjärna som håller tidplan, skriver garantiavtal och som håller vad han lovar.
Han trodde att han hade tid och kommer förbi redan imorgon för att kolla mer exakt vad han behöver göra och ge oss en dag han kan börja på. Ååå, han är så bra!! Jag har hyllat honom oavbrutet sedan telefonsamtalet så Fina M frågade om jag vill att han flyttar in här istället för honom, hahahahaaa! Näää, SÅ bra är han inte så klart. Fina M är bäst.

Vilken lättnad! Dagen blev bättre än den började i alla fall. Det gäller att ha bra människor omkring sig.

Kramas där ute

3 kommentarer:

  1. Du kommer nog ha många fler sammandragningar framöver. Jag hoppas BM varnade för det. Jag har som sagt kanske 4-8 stycken per dygn nu...

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Lyssnar på ditt inslag på radion i våras! Slår mig nu att jag inte kom åt det klippet då när det sändes och sedan har det glömts bort. Vill bara säga - mycket bra inslag! Mycket bra berättat! Du inger hopp! Tack för det!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. vemvet: ja, det är bara att vänja sig.... ;o)

    Jeane Quidote: tack! Här är länken til hela intevjun (de sände bara delar av den) om du vill ha den: http://catchup.rixfm.com/catchup_radio.php?id=2358&category=37&type=audio

    Kraaam!

    SvaraRadera