Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 1 oktober 2011

En perfekt trädgårdsdag

Det tar tid att tömma ett förråd... Så idag har vi slitit. Eller, Fina M har nog slitit mest. Jag har inte kunnat göra de tyngre lyften så jag åkte och shoppade på Plantagen istället. En sak jag önskat mig länge; en Weber "fire place".
Min tanke har varit att vi kan elda upp allt spillvirke från Fina M:s förrådsbygge och samtidigt njuta lite brasa utan att förstöra vår lilla gräsmatta.
Så när vi var klara var det dags. Och nu har vi enats om att det inköpet är årets bästa inköp. Det var ju så galet mysigt att sitta med en alkofri öl i handen, inlindad i en stor filt och bara titta på elden som fladdrade och sprakade.



Najs, najs, lingonb**s. Det där kommer vi att göra fler kvällar!

Nu har vi bänkat oss framför tv:n och slötittar lite.
Jag kom på att jag inte kikat i min bloggmail på länge och knappade in mig där. Nu är jag SÅ glad att jag gjorde det!
Efter en mysig dag så har jag fått läsa ett av de finaste mail jag fått på väldigt länge! Fick en tår i ögat faktiskt och blev lite tagen och samtidigt väldigt, väldigt glad. Ibland i livet stöter jag på det där som gör att jag vet att allt är rätt och bra. Såna stunder är fantastiska. "Ahaaa-moment" (engelska), och jag ska suga på den karamellen en stund. Därför skriver jag inte så mycket mer om det idag. Men den här dagen blev en perfekt dag.
Tack för mailet, T. Det betyder väldigt mycket för mig.

Nu ska jag njuta vidare.

Kram

3 kommentarer: