Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 6 november 2009

Flummigt

Igår var det dags för första dosen Puregon.
Oturligt nog så var jag inbokad att gå och se After Dark just igår kväll. 45 minuter innan showen skulle börja trängde jag in mig på en trång toalett inne på Tyrol. I instruktionerna står det att man ska vara ren om händerna (så klart!). Det kändes inte som om det spelade någon roll eftersom jag stod på en omöjligt steril toalett på krogen där halvpackade damer kissat ut sina sista droppar innan de skulle tillbaka ut i lokalen och fylla Tena-skydden igen. Ungefär så fräscht. Men vad gör man inte? Jag hade med mig en ny flaska alcogel från Apoteket som jag dränkte in händerna i.
Efter lite stabilt fibblande lyckades jag få i lösningsampullen i pennan (sprutan), sätta dit nålen och ställa in dosen. Sen var det bara att ta tag i magen och sticka. Jag trodde nog aldrig att det skulle gå så smidigt men jag bara gjorde det. Och just då, när jag stod där med nålen i magen, så rycker någon otåligt i dörren. Fan, jag trodde att nålen gick av när jag hoppade till! Men den höll och mitt hjärta hoppade bara ut genom ena örat. Förbaskat, något liknande tänker jag aldrig göra om!! Flummigt och stressigt. Nej, inget mer sånt där flum för min del.
Under showen kände jag mig lite, lite, lite illamående men det kan lika gärna varit inbillning. Och illamåendet försvann för showen var så jävla bra och fartfylld. Och den muskulösa killen i början av gypsy-scenen tog fullkomligt andan av mig och resten av publiken. Tillsammans med ljussättnigen gjorde han en sagolikt vacker entré! Så snyggt och så rätt. Babsan och Lindarw är helt fenomenalt skickliga och glitter är aldrig fel. Vackert gjort alltihop helt enkelt!

Idag stack jag till hemma i soffan framför tv:n istället. Så mycket trevligare trots att Idol inte är i närheten av underhållning som After Dark... Men i alla fall inget illamående utan snarare trötthet efter en lång arbetsvecka. Och så var min fina, fina man med. Det slår allt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar