Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

lördag 30 januari 2010

Helvete

Fan, skit, helvete.
Avrapportering från VUL 2: Jag hade bara en äggblåsa kvar. De andra hade ägglossat sig på naturlig väg.
Och som läkaren sa, det är inte riktigt värt det att genomgå en äggplockning för ett enda ägg. Det förstår vi.

Nu är det alltså bara att börja om på ny kula. Vänta någon vecka (för att det är så fullt på CvL just nu), ta Proverahelvetet, vänta på menshelvetet, börja med spruthelvetet och bära på hopp-och-förtvivlan-helvetet igen.

Skit.

Jag är inte direkt ledsen men ändå. Jag hade ägg och så går de små skitarna och släpper iväg sig på helt eget bevåg! Vad är det för stil!?
När jag gick igenom hur behandlingen varit så kan jag dock konstatera att jag faktiskt sprutat i mig en hel del mer än vanligt. Ca två dagar längre än brukligt före en kontroll. Så det är nog där missen har blivit. Förmodligen beror det på min lilla fadäs i början av behandlingen då jag sprutade i mig lite för lite. Inte för att jag tänker säga att det är mitt eget fel utan för att faktiskt inse hur det kan vara. Det är alltid skönt med en förklaring till allt...

Så nu sitter jag här och njuter ett glas rödvin. Korkade upp ett apdyrt årgångsvin som vi fick i bröllopspresent. Tusan, vad gott det är! Sen ska vi åka in till stan och se på bio.

Och så kan jag avslöja att eftersom en blåsa sitter kvar så finns ju faktiskt chansen att den innehåller ett ägg. Ni vet väl vad man gör åt sånt om man vill ha barn?...

Många kramar i vintermörkret.

4 kommentarer:

  1. Vad trist att de lossnat på eget bevåg.. Men som sagt det kan ju vara ett riktigt guldägg du har kvar därinne...! Hoppas!!!
    Nu vet ni ju iaf att det går att få fram ägg.
    Kram Caroline

    SvaraRadera
  2. Tusen, tusen tack för värmande ord!
    Det gör stordåd för mig idag.

    Kram

    SvaraRadera
  3. Åh!

    *Fula ord* å dina vägnar.Skit också!

    Förstår att du ledsen och besviken-är med dig i känsloturerna. Satan också. När de väl var där så borde de haft vett att stanna. Dumma ägg. Hoppas att du har ett ägg kvar nu som är snäll som en pärla och gör sitt jobb.
    När det blir såhär så försöker jag tänka att det finns en mening med det.
    Jag ska önska att den meningen är att det går bra nu med ditt lilla önskeägg! Du är så så så så värd det. Mycket mer än alla andra som bara trycker ur sig barn till höger och vänster.
    Utan att ta hand om dom bra och förstå vilken lycka det faktikt är. Vi som kämpar så som vi gör tror jag blir så mycket bättre mammor än alla andra! :)Och du förtjänar att få bli det nu!

    Jag ska visualisera att du är en rosa glittrande frögurka. Väx lilla ägg! :)

    Massa kram på du!!

    SvaraRadera
  4. Tusen, tusen tack snälla du!
    Det värmer!

    Ska verkligen ta hand om den lilla äggblåsan som är kvar.

    Kram

    SvaraRadera