Me, myself and I

Välkommen hit!
Här läser du om min färd genom ivf:er och äggdonation.

fredag 30 oktober 2009

Lustigt

Hahahaa! Jag skrattar så jag storknar när jag läser Katrin Zytomierskas blogg. Hon skriver så sjukt roligt. Rakt på sak bara. Pang på. Inget knussel. Jag kan förstå att folk stör sig men själv så tycker jag verkligen att hon ska få skriva vad hon vill och i synnerhet när det gäller henne själv. Det är underhållande.
Hon är på smällen och gillar verkligen inte barn. Hon är ung, snygg, rappkäftad och underhållande tycker jag. Själv är jag i alla fall rappkäftad men där slutar nog likheterna mellan mig och Katrin. Jag kämpar som ett djur för att bli gravid och jag gillar barn hur mycket som helst. Tro nu inte att jag är en sån där förbaskat fånig tjej som vrålar "Ååååh, sååå sööööt!" så fort jag ser en unge. Nej, jag gillar ungar för att de bara är som de är. Inga konstigheter, som Håkan skulle ha sagt.

När de är under två månader tycker jag i och för sig att de är sjukt trista och inte alltför söta. Det är när de kan börja fästa blicken som de blir roliga. Och alla dessa roliga kommentarer och saker de gör. Det skulle vara kul om jag lyckas få till en sån unge nu. Jag tycker allt att det där sprejandet med Synarela borde ta mig till nästa nivå (det här är som att spela tv-spel...) så att jag får börja med sprutorna istället. Jag vill komma lite närmare liksom. Och så smakar den där nässprayen lite illa när den når halsen.

Ja, det är lite lustigt allting. En del blir med barn och vill egentligen inte ha några medan andra får kämpa stenhårt för att få barn. Och en del vill hellre sticka sig i magen än att ta nässpray på grund av smaken.

4 kommentarer:

  1. Yes! Finally someone writes about managed web hosting uk.



    My web blog; Pirater Un Compte Facebook

    SvaraRadera
  2. you are truly a excellent webmaster. The website loading pace is incredible.
    It seems that you're doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have done a fantastic process in this matter!

    my web site; Free Psn Codes

    SvaraRadera
  3. Hi it's me, I am also visiting this website regularly, this web site is truly fastidious and the viewers are truly sharing fastidious thoughts.

    Also visit my web blog - psn code generator

    SvaraRadera
  4. My partner and I stumbled over here from a different web page and
    thought I should check things out. I like what I see so i am just following you.
    Look forward to finding out about your web page repeatedly.


    Also visit my web site - Psn Code Generator

    SvaraRadera